SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2018

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA // Dezvăluiri despre dificultățile avute de Simona Halep: "Nici nu vă puteți imagina prin ce trece! E imposibil ce i se cere. Nici Serena nu o face"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iunie 2018 10:55

Simona Halep, locul 1 WTA, și Garbine Muguruza, locul 3 WTA, joacă astăzi în semifinala Roland Garros. Meciul va începe la ora 16:00 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

Virgina Ruzici, fostă campioană la Roland Garros în 1978, a vorbit despre Simona Halep, cea pe care a ajutat-o încă de la începutul carierei. Fosta jucătoare a spus că Simona Halep se află sub o presiune foarte mare din partea fanilor.

"Simona muncește mult și dă totul pentru tenis. I-a fost greu să treacă peste înfrângerea de anul trecut. În România, așteptările sunt foarte mari. Admir modul în care rezistă. Nu vă puteți imagina ce presiune este pe Simona din 2014. Lumea vrea ca ea să câștige absolut fiecare meci. Este imposibil. Nici Serena nu poate face asta.

Simona a avut suișuri și coborâșuri, dar a reușit să stea în top patru din 2014. Este foarte constantă și foarte puternică mental. Unii cred că a pierdut finala cu Ostapenko din această cauză, dar trebuie să se ia în calcul că a revenit de multe ori, cu Svitolina anul trecut și cu Kerber la Australian Open. Trebuie să fii puternică pentru a avea aceste reveniri", a declarat Virgina Ruzici pentru site-ul turneului Roland Garros.

Citește și: EXCLUSIV Cristian Tudor Popescu, despre cum poate Simona să câștige duelul-șoc din semifinalele Roland Garros: "Așa o poate destabiliza. Garbine va ataca sălbatic"

Meciul Simona Halep - Garbine Muguruza poate fi urmărit liveTEXT AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
936612266412794
Vasile Vintu  •  08 Iunie 2018, 21:33

felicitari Simona ,indiferent ca vei castiga s-au nu aceasta finala , noi te iubim , te respectam si te vom sustine in continuare..... Succes!!!!!

2095385200712985
Ioan Emil Comsa  •  07 Iunie 2018, 16:28

cred ca va pierde nu gestioneaza bine emotiile

alegsandru
alegsandru  •  07 Iunie 2018, 15:56

Romanul sedentar si cu tendinte grave chiar critice in ultima vreme de obezitate, nu stie el in primul rand ce e uzura sportului, mai ales la acest nivel extraordinar. Viata lui se imparte intre serviciu, bere la pub si maaximim "sala" care nu are absolut nimic de a face cu sportul. Astfel isi permite el sa faca gargara de accidentarile unui sportiv de performanta, cand el dupa ce si-a sucit glezna o data in viata, a stat 3 saptamani in ghips, sportivul de performanta continuand activitatea cu o astfel de accidentare, care intr-un final va duce la o pauza, inevitabil, ca e si el om. Nu e nimeni condamnabil daca nu face sport chiar si recreational, dar nesimtirea nu trebuie tolerata.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează