SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP ÎN FINALĂ LA ROLAND GARROS // Reacție savuroasă a Simonei Halep la conferința de presă: "O să scot asta la imprimantă și o s-o pun în ramă"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iunie 2018 08:14

Simona Halep (loc 1 WTA, 26 de ani) a învins-o joi pe Garbine Muguruza, 6-1, 6-4, și s-a calificat în marea finală de la Roland Garros, urmând s-o înfrunte sâmbătă, de la ora 16:00, pe Sloane Stephens (10 WTA, 25 de ani) , în direct la Eurosport și Pro TV.

Jurnaliștii americani au remarcat un aspect de-a dreptul fabulos din jocul Simonei cu Garbine Muguruza. Backhand-ul acesteia, care a fost la cote extrem de înalte, a fost, la un moment dat în timpul partidei, mai rapid decât cel al lui Rafael Nadal din meciul câștigat în fața lui Diego Schwartzman.

Simona Halep a înregistrat o viteză medie a reverului de 121 de kilometri pe oră spre deosebire de doar 120 contorizați de Nadal!

La conferința de la finalul meciului, Simona a fost chestionată de jurnaliști cu privire la acea statistică, oferind un răspuns plin de originalitate. 

"Asta chiar e de pus în ramă. O să o scot la imprimantă și o să o pun în ramă!", a spus Halep la conferința de presă de la finalul partidei cu Muguruza.

Cine se impune în finala de la Roland Garros?

Simona Halep
Sloane Stephens

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează