SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // VIDEO Halep surprinde înaintea meciului decisiv pentru locul 1: „După pauza din 2018 nu credeam că voi mai ajunge aici”

Simona Halep, în conferința de presă de la finalul victoriei cu Qiang Wang
Simona Halep, în conferința de presă de la finalul victoriei cu Qiang Wang

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2019 17:22

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) o va întâlni în semifinalele turneului de la Miami pe Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA). Românca a prefațat înfruntarea cu cehoaica.

  • Dacă trece de Pliskova, Simona Halep va urca pe luni pe primul loc în clasamentul WTA.
  • În cealaltă semifinală, astăzi, de la 19:00, se înfruntă estona Anett Kontaveit (19 WTA) și australianca Ashleigh Barty (11 WTA).

Simona Halep - Karolina Pliskova e liveTEXT AICI de la ora 03:00

„Sunt mult mai bine decât înainte. Toate meciurile pierdute în ultima vreme au fost pentru că nu am jucat suficient de bine. Din punct de vedere mental am fost în regulă. În semifinala cu Wang am avut cele cinci game-uri în care am fost negativă, dar am reușit să schimb la timp. A funcționat. E mai bine să te doboare adversarul decât să o faci singur.

Am aflat de la antrenorul meu că mai am nevoie de un singur meci pentru a reveni pe locul 1 WTA. Sunt destul de concentrată pe acest aspect. Sunt fericită că sunt în acesată poziție din nou. Îmi dă încredere. După pauza de două luni de la finalul lui 2018 nu credeam că voi ajunge atât de rapid să recapăt locul 1”, a declarat Simona Halep într-o conferință de presă.

 

Vezi și: 

Simona Halep - Karolina Pliskova // Tensiuni cu repetiție » Simona nu e la primul episod în care izbucnește în timpul intervenției antrenorului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close