SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Dezvăluirile Simonei Halep » Ce a făcut în noaptea de Revelion: „A fost pentru prima dată în viața mea”

Simona Halep // Foto: Guliver/GettyImages
Simona Halep // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 20:16

Simona Halep va juca marți în turul 1 de la Australian Open cu Kaia Kanepi (70 WTA), însă liderul mondial a avut timp să ofere un interviu pentru CNN în care a vorbit despre cum a petrecut Revelionul, dar și despre așteptările pe care le are la acest turneu.

  • Simona Halep va juca marți, de la ora 10:00, în turul I de la Australian Open împotriva jucătoarei din Estonia, Kaia Kanepi (70 WTA). Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport

„Am sărbătorit până la 5 dimineața pentru prima dată în viața mea. În vacanță am petrecut mult timp în oraș, iar asta nu se întâmplă foarte des. Am dus o viață normală și m-am bucurat foarte mult pentru asta. Am întâlnit oameni noi, am stat cu prietenii”, a spus Simona.

Liderul WTA susține că nu are așteptări mari de la Australian Open: „În pregătiri a fost puțin mai dificil. Acum nu am așteptări, vin la Australian Open diferit față de anul precedent. Sunt însă motivată să dau ce am mai bun de fiecare dată când intru pe teren și cred că am o șansă să fac un rezultat bun, dar vom vedea”.

Simona Halep la Australian Open

Pe tabloul turneului, Simona Halep este cotată drept principala favorită  la Australian Open, chiar dacă la pariuri are abia șansa a șasea. Jucătoarea noastră, care anul trecut a jucat finala, va avea parte de adversare dificile.

TRASEU VIRTUAL SIMONA HALEP:

Tur 1: Kaia Kanepi
Tur 2: Sofia Kenin
Tur 3: Venus Williams / Mihaela Buzărnescu
Optimi: Serena Williams
Sferturi: Karolina Pliskova
Semifinale: Naomi Osaka / Elina Svitolina
Finală: Angelique Kerber / Caroline Wozniack

Citește și:

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // „La acest nivel e greu fără antrenor” » Simona Halep, anunț de ultimă oră înaintea debutului la Australian Open 2019

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
argus
argus  •  12 Ianuarie 2019, 23:18

Din pacate, zicala cu “ce-i prea mult, nu-i prea bun” se pare ca-si produce efectul. Dar, pana la urma, viata unui sportiv de performanta, nu prea face casa buna cu viata mondena. Poate si acesta ar fi motivul pt. care, in meciul cu Barty, nu s-a vazut nici un progres la serviciu, si nu numai! Este de neinteles cum pierzi meciuri in fata unor jucatori cu un serviciu bun (Bertens, Kanepi, Berty, Wozniacki sau Kerber, dora cateva exemple) si tu sa bati pasul pe loc?

mihai_luchian
mihai_luchian  •  12 Ianuarie 2019, 22:56

Eu îți doresc să îți găsești perechea, să te măriți, să faci copii și mai lasă-l încolo de tenis că e suficient. Să te întorci sănătoasă și cu bani mulți din Australia!

merace
merace  •  12 Ianuarie 2019, 21:51

Succes, Simona! Nici eu nu am asteptari de la tine, ca altii care au asteptari si pe urma te injura daca nu le implinesti lor asteptarile, chipurile, ca au ei pretentia ca era dreptul lor... Sper doar sa joci bine si sa faci performanta!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close