SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

SIMONA HALEP LA DUBAI // Aryna Sabalenka a schimbat tactica pentru o învinge pe Simona Halep: „Credeam că nu lovesc suficient de tare”

Aryna Sabalenka .. FOTO: GuliverGettyImages
Aryna Sabalenka .. FOTO: GuliverGettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 20 februarie 2020 10:36

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) o înfruntă pe bielorusa Aryna Sabalenka (21 de ani, 13 WTA) în sferturile turneului de la Dubai. Meciul nu va începe mai devreme de 18:15 și va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 2.

După victoria cu Elise Mertens, scor 6-4, 6-3, Aryna Sabalaneka a vorbit despre meciul cu Simona Halep și a dezvăluit schimbarea din jocul ei, care i-a permis s-o învingă pe Simona Halep la Adelaide, în ianuarie 2020, scor 6-4, 6-2.

Înainte încercam să lovesc mingea cât de tare puteam! Dar de fiecare dată credeam că nu lovesc suficient de tare pentru că Simona îmi returna orice minge. Așa că la meciul de la Adelaide am schimbat tactica. Am încercat să nu mai faca asta. Am vrut să fiu mai relaxată pe teren. Am încercat s-o împing, nu s-o grăbesc.

Simona va returna multe mingi. Acesta e jocul ei. E o jucătore grozavă și o mare luptătoare. Voi încerca să joc punct cu punct. Vreau să rămân în schimburile mai lungi și să nu îmi fie frică de punctele mari”, a spus Sabalenka, potrivit site-ului WTA.

Până acum, Halep și Sabalenka au jucat trei meciuri. Simona s-a impus de două ori, la Shenzen și Cincinnati, în 2018, iar Sabalenka a câștigat la Adelaide în 2020. 

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Aryna Sabalenka de la Adelaide

Citește și: 

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Ons Jabeur: „Parcă am fost la un meci de fotbal” » Ce spune despre accidentare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
mikidiki
mikidiki  •  20 Februarie 2020, 14:34

Urlete isterice de neputință plus arbitrii plus timeout medical =victorie!

simonhalep
simonhalep  •  20 Februarie 2020, 14:00

Bravo! Hai Aryna, nimicește-o pe haleapă, dă-i cu terenul în freză, scoate-i tenisul lui iuruc din cap.

267890
267890  •  20 Februarie 2020, 13:59

Daca se mai tavaleste putin pe jos, o face si pe Sabalenca. Daca la asta adaugam urletele care scot din minti orice adversar, Sabalenca e ca si invinsa. Plus ca Sabalenca, inevitabil, va imprastia mingi, ceea ce Halep nu face. Simona merge mai departe.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează