SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Simona Halep se simte bătrână: „Nu e ușor să joci cu cineva mai tânăr cu 10 ani. Eu la 17 ani jucam în calificări”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 21:26

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a trecut de poloneza Iga Swiatek (18 ani, 104 WTA), scor 6-1, 6-0, și s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros.

Simona Halep a fost întrebată la conferința de presă, în limba engleză, despre faptul că următoarea sa adversară este tot o adolescentă. „Mă simt bătrână! Să joc împotriva cuiva care este cu zece ani mai tânără decât mine nu e ușor, dar mă simt puternică. Ele au tinerețea de partea lor și nu au nimic de pierdut”, a spus românca. 

Campioana în exercițiu de la Paris a continuat: „Eu la 17 ani nu jucam pe «Chatrier», ci în calificări. La această vârstă, când joci împotriva cuiva mai experimentat și mai bine clasat, vrei să dai tot ce ai mai bun. Dar am și eu avantajele mele și vom vedea.

La turneele de Mare Șlem, primele două-trei meciuri sunt mai grele. În acest moment mă simt mult mai bine, dar fiecare meci e dificil la acest nivel. De la începutul acestui turneu, mă simt diferit. Sunt mai relaxată, chiar dacă este presiune. Mă simt bine în poziția de campioană en-titre și spun mereu că indiferent că ești numărul unu sau câștigi un Mare Șlem trebuie să te bucuri de fiecare moment, așa că așa am făcut în acest an.

Să te întorci în sferturile de finală nu e ușor, așa că vreau să dau tot ce e mai bun și în runda următoare”, a declarat Halep la conferința de presă susținută la Roland Garros.

„Cariera mea s-a dezvoltat încet, am avut timp să mă bucur. Îmi pare bine că a fost așa. Am adunat mulți ani în top, pas cu pas.

Generația mea a fost mai timidă. Fetele din generația aceasta de adolescente au mai mult curaj și se luptă cu orice jucătoare de top. Le apreciez, este un lucru bun pentru tenis că ajung atât de repede sus”

Simona Halep

Vezi și: 

Ce înseamnă pentru Halep victoria cu Swiatek: urcă în top 5 all-time la bani câștigați + Pas uriaș spre Turneul Campioanelor

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
wishmaster
wishmaster  •  04 Iunie 2019, 14:39
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

*** ai doar matale in dovleacu' ăla ***... aaa, pardon! mai sunt și vocile, era sa uit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tatiana19
tatiana19  •  04 Iunie 2019, 09:20

Fara indoiala ca vine tare din urma noua generatie. Totusi exista riscul la multe dintre ele sa nu gestioneze corect urmarile "celebritatii". Trebuie sa aiba langa ele sfatuitori de calitate, care sa le indrume din punct de vedere strategic. Simona a dovedit mereu ca pe zgura se afla in elementul ei. Succes Simona! Spre finala!

fairplayromania
fairplayromania  •  04 Iunie 2019, 04:57
Postat de vendredi13 pe 04 Iunie 2019, 03:57

Halep, parlez-vous? Je suis tres contant que mon amie Sorana est con vous in votre pensires.

*** de franţuz...ma făcuşi să rire pe mine....:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează