SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

SIMONA HALEP - MARIA SHARAPOVA // Declarații la superlativ ale rusoaicei Maria Sharapova despre Simona Halep: "Asta spune totul"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 12:32

Maria Sharapova (40 WTA) a analizat în cadrul unei conferințe de presă duelul cu Simona Halep (1 WTA), din semifinalele turneului Premier 5 de la Roma.

Rusoaica a vorbit în termeni laudativi despre actualul lider din clasamentul WTA. 

  • Simona Halep - Maria Sharapova, cea de-a doua semifinală de la Roma, va începe azi, în jurul orei 18:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2.

"E un meci greu cu Simona Halep, indiferent de faza turneului în care o întâlneşti. Cred că a fost una din cele mai constante jucătoare competitive, cu rezultate excelente în ultimii ani. Este numărul 1 în lume acum şi asta spune totul despre ce fel de jucătoare e şi a fost în ultimul timp.

Pentru mine este o provocare acest meci într-o fază finală, mai ales că am avut deja patru meciuri foarte lungi. A jucat ceva mai puţin. Realizez că aceste momente sunt speciale şi că sunt mai aproape de finalul carierei decât de începutul ei. Apreciez acest capitol. Nu ştiu cum se va termina, dar sper că în termenii mei!".

Vezi și:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
148819492603833
Masa Lunoor  •  20 Mai 2018, 04:17

Mereu vorbește PESTE OM diplomația'' asta rusească. De capul lor să fie atunci. Le dau....maxim 20deani pâna să treacă la facut potpuriuri. Nu mai mult

148819492603833
Masa Lunoor  •  20 Mai 2018, 04:15

Ce inseamna sa fii inteligenta si educata !! Cu doi ani in urma,Halep a vorbit foarte urat de Maria,care atunci era cu mult peste Halepova !! Ce mă ?? tu nu vezi ca ea in conferința asta li se adresează BOSILOR din tennis ăia....latifundiarilor francezi si englezi. *** n-are absolut niciun respect pt sufletul fetelor alora din circuit. Care au asudat și ele ca să fie și Sharapova CINEVA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nightought
nightought  •  19 Mai 2018, 16:23
Postat de Bumbu Dorel pe 19 Mai 2018, 15:13

Ce inseamna sa fii inteligenta si educata !! Cu doi ani in urma,Halep a vorbit foarte urat de Maria,care atunci era cu mult peste Halepova !!

Educata ? Trisoarea asta ! Sa nu uitam ca Dopatova a incercat sa isi creeze avantaj , apeland la trucuri de cea mai joasa speta ! S-a dopat , iar daca nu ar fi fost prinsa sunt convins ca si in ziua de azi ar fi apelat la meldonium ! Oricum mi se pare suspecta asa zisa ei revenire , dupa evolutiile catastrofale de cand a revenit ! Probabil utilizeaza un nou " medicament" !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează