SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

SIMONA HALEP - MARIA SHARAPOVA // S-a decis! Vestea perfectă primită de Simona Halep înaintea meciului cu Maria Sharapova de la Roma + rusoaica, performanța de senzație pentru Roland Garros

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 09:35

Simona Halep (1 WTA) joacă azi, de la ora 18:00, cu Maria Sharapova (40 WTA), în semifinalele turneului Premier 5 de la Roma.

  • Simona Halep - Maria Sharapova, cea de-a doua semifinală de la Roma, va începe azi, în jurul orei 18:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2.

Jucătoarea noastră a primit o veste excelentă înaintea meciului. Simona Halep își va păstra locul 1 până la Roland Garros, astfel că va fi favorită principală la turneul parizian care începe peste o săptămână. 

Simona Halep risca să fie depășită în clasament de Caroline Wozniacki în cazul în care daneza ar fi obținut la Roma un rezultat mai bun decât Halep. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, Wozniacki pierzând în sferturi în fața estonei Anett Kontaveit, în timp ce Halep s-a calificat în semifinale după ce a învins-o clar pe Caroline Garcia, 6-2, 6-2. 

Sharapova, cap de serie la Roland Garros

O veste îmbucurătoare a primit și Maria Sharapova după victoria cu Jelena Ostapenko de vineri. Rusoaica, în prezent pe locul 40 în clasamentul WTA, va urca în clasament, astfel că va fi cap de serie la Roland Garros, o premieră de când rusoaica a revenit în circuit după suspendarea primită pentru dopaj. 

"Este grozav să mă întorc la acest nivel. Fanii mei mi-au fost atât de loiali de-a lungul anilor, iar pentru mine e special să fiu capabilă să joc din nou un tenis bun", a declarat rusoaica, la finalul meciului cu letona Jelana Ostapenko. 

Vezi și: SIMONA HALEP - MARIA SHARAPOVA // Cea mai aprigă rivalitate a Simonei Halep, punct cu punct » De ce semifinala cu Maria Sharapova va fi o încleștare incredibilă

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
2123814191221457
Danut Dumitru Olaru  •  19 Mai 2018, 18:06

Numai unul fara minte poate spune ca Steaua nu este in Liga 1.Exact acelasi lucru cu un parinte caruia i sau retras drepturile parintesti de un anume tribunal.Prostii.In sangele copilului circula sangele acelui parinte ca vrea Sau nu acel tribunal.Doar o opinie a unuia ce nu este stelist,fcsbist -doar un iubitor de fotbal si cu adevarat continuitatea acestei echipe este in Liga 1 ,ca vreti Sau nu sa recunoasteti.O zi buna si mai reflectati.Nu faceti rau sportului......

377967485722547
Andrei Vasiliu  •  19 Mai 2018, 16:18
Postat de Bumbu Dorel pe 19 Mai 2018, 15:17

Faceti comparatia in faza play off-play out si veti constata,ca SEPSI OSK a facut mai multe puncte ca marele FCSB !!

Mda ... Aici ai foarte mare dreptate ! Sepsi OSK este o echipa foarte mare, recunoscuta pe plan european si chiar mondial si, pe deasupra, a jucat numai echipe de rangul ei ... adica de rangul intai !!! Dintre cele mai bune din Europa ! Si chiar din lume !!! Normal ca merita sa fie peste STEAUA Bucuresti ! Pardon FCSB, cum mai nou o cunoasteti voi si o indrageste si ... UEFA ...

112718839608210
Bumbu Dorel  •  19 Mai 2018, 15:17
Postat de nebraska pe 19 Mai 2018, 12:34

Steaua nu mai e in liga 1 de mult, probabil ca in judetul vaslui inca nu s-a auzit....in restul tarii in liga 1 e clona de nimic fcsb.

Faceti comparatia in faza play off-play out si veti constata,ca SEPSI OSK a facut mai multe puncte ca marele FCSB !!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează