TENIS  ·  AUSTRALIAN OPEN 2020

SIMONA HALEP. Mats Wilander, verdict îngrijorător: „Nu văd vreo îmbunătățire în jocul Simonei Halep, dar observ că plănuiește un pas important”

Joi, 23 Ianuarie, 11:50

Simona Halep a obținut o victorie complicată împotriva britanicei Harriet Dart, scor 6-2, 6-4, în turul secund la Australian Open. Mats Wilander, expertul Eurosport și câștigător de 7 turnee de Grand Slam, a analizat partida imediat după încheierea ei. 

„Simona a părut puțin agitată în unele momente, deși tabela spunea altceva. Mi se pare că joacă mai puține turnee de-a lungul anului, dar e pregătită să facă pasul în competițiile importante, să crească, să joace un tenis mai dur. Uneori, meciurile merg ușor, nu vrei să mai riști și e posibil să pierzi partide de acest tip. Dar acum i-a ieșit. Acum, sunt sigur că Simona va discuta cu Darren Cahill. Nu văd îmbunătățiri în jocul ei, dar e important că a fost o schimbare în agresivitate și se vede asta”, a concluzionat Mats Wilander.

+14 FOTO

Simona Halep: „A fost dificil să simt ritmul, Dart are unghiuri bune de lovire”

Invitată la microfonul Eurosport, Simona Halep a vorbit și ea la câteva minute după victorie: „A fost dificil să simt ritmul, fiindcă ea nu lovește puternic, dar găsește unghiuri. Sunt mulțumită de mine. Am urmărit puțin din jocul ei, știam la ce să mă aștept. Am jucat cam departe de teren, dar m-a bucurat că am putut lovi mingile cu mult kick. Simțeam presiunea, că nu pot închide meciul, am făcut totul pentru puncte. M-a bucurat că m-a ajutat serviciul la final”. 

Citește și:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (5)

parpalache  •  23 Ianuarie 2020, 17:09

Pai si comentatorul meciului a zis ca"Simona va trebui sa joace mai bine"!

idi53  •  23 Ianuarie 2020, 13:48

Si o asteapta un meci ingrozitor in turul urmator!

bazinga  •  23 Ianuarie 2020, 13:10

Mari probleme la orizont...

Vezi toate comentariile (5 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×