SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

EXCLUSIV La ce schimbare tehnică lucrează Simona Halep cu Patrick Mourataglou: „Aș putea reveni în top, dacă stăpânesc asta”

Simona Halep // FOTO: Imago +15   FOTO
Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 01 mai 2022 10:01 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 11:46

Simona Halep (31 de ani, 20 WTA) impresionează la turneul de la Madrid, acolo a eliminat-o pe Paula Badosa (24 de ani, 2 WTA), în turul 2.

Competiția din capitala Spaniei este prima pe care Halep o joacă alături de noul antrenor, Patrick Mouratoglou. Românca a dezvăluit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor ce schimbare pregătește alături de fostul colaborator al Serenei Williams.

Simona Halep, reinventată alături de Patrick Mouratoglou?! » 3 idei ale unui cunoscut jurnalist american: „Și Serena a avut parte de același lucru”
WTA MADRID
Simona Halep, reinventată alături de Patrick Mouratoglou?! » 3 idei ale unui cunoscut jurnalist american: „Și Serena a avut parte de același lucru”

La ce schimbare lucrează Simona Halep și Patrick Mouratoglou: „Am corectat dreapta, lucrez la poziționare”

„Loviturile e dificil să le schimbi la 30 de ani, după atâta vreme, însă am progresat un pic la lovitura de dreapta, m-a corectat și chiar mă simt mult mai bine, și la serviciu un pic, per total, s-au făcut unele mici modificări, dar cea mai importantă e poziționarea în teren. 

Mi-aș dori să fiu și mai solidă la acest capitol pentru că simt că acolo este un plus de dobândit și aș putea reveni în top jucând așa”, a spus Simona Halep pentru GSP.ro.

Pot să spun că nu m-am așteptat niciodată să fac acest pas, nici nu-mi dădea prin cap așa ceva. Nu am fost pro academii, pentru că nu am crezut că o să pot să fac față unui sistem foarte bine pus la punct, cu o anume oră de trezire, totul riguros, mi-a plăcut mai mult să fiu independentă, dar impactul pe care l-am avut când am intrat acolo și m-am antrenat a fost ceva wow. Deodată am simțit că vreau să fac treaba asta. 

În momentul respectiv, Patrick nu era disponibil, dar am tot stat acolo și m-am antrenat cu altcineva, a fost o experiență deosebită și vibe-ul de acolo m-a ajutat că iau decizia, care nu a fost una ușoară, să schimb toată rutina și modul de viață, dar sunt foarte bucuroasă că am făcut pasul și că am avut această oportunitate.
- Simona Halep

VIDEO Antrenamentul Simonei Halep la WTA Madrid 

Citește și: 

„Badosa, doborâtă de o versiune de campioană a lui Halep” » Reacția presei din Spania, după ce Simona a trimis-o acasă pe favorita publicului de la Madrid

Fotografia de mii de like-uri postată de Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a pulverizat-o pe Paula Badosa la Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1137239927061901
Gheorghe Condruz  •  01 Mai 2022, 17:53

Da,pentru ca Muratoglu este logic. Daca ii arati logic,cu date statistice cum este bine sa faci,atunci asculta chiar si Simona. Logica fiecarei actiuni de antrenament face totul. Fenicitari doamna !

1618597915124142
Alexandru Chis  •  01 Mai 2022, 12:25

Am trait sa o aud si e asta din gura Simonei: "Ma incred total in ceea ce spune Moratoglu"!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează