SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep e deja cu gândul la Iga Swiatek: „M-a distrus la Roland Garros!”

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a învins-o rusoaica Veronika Kudermetova (23 de ani, 36 WTA), scor 6-1, 6-3, și s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open 2021. +14   FOTO
Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a învins-o rusoaica Veronika Kudermetova (23 de ani, 36 WTA), scor 6-1, 6-3, și s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open 2021.

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2021 09:57 / Actualizat vineri, 12 februarie 2021 11:42

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a învins-o rusoaica Veronika Kudermetova (23 de ani, 36 WTA), scor 6-1, 6-3, și s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open 2021.

Halep va juca în optimile de finală cu învingătoarea dintre Iga Swiatek (17 WTA) și Fiona Ferro (46 WTA). Campioana de la Wimbledon 2019 vrea să se răzbune pe jucătoarea din Polonia. La Roland Garros 2020, tot în faza optimilor de finală, Swiatek o elimina pe Simona cu un categoric 6-1, 6-2. 

Australian Open. Simona Halep, pregătită pentru duelul cu Swiatek

„Mi-am îmbunătățit mult serviciul, am lucrat la acest aspect. Terenul e mult mai rapid ca anul trecut. Nu e ușor pentru mine. Eu îmi propun de obicei să blochez loviturile de forță ale adversarelor. 

Ar fi o mare provocare (n.r. meciul cu Swiatek). M-a distrus la Roland Garros. Trebuie să joc mai bine, să fac altceva. Am încredere în mine, mă simt excelent. Să vedem ce va fi”, a fost prima reacție a Simonei Halep. 

VIDEO. Rezumatul meciului Simona Halep - Iga Swiatek, de la Roland Garros 2020

Citește și alte știri de la Australian Open: 

Australian Open intră în carantină » Decizia de ultimă oră anunțată de autorități + reacția Serenei Williams

S-a dezlănțuit infernul pe jumătatea de tablou a Simonei Halep! Ashleigh Barty, avantajată evident

De ce jucătoare se teme Simona Halep » Darren Cahill a dat-o de gol: „Mereu mă întreabă de ea”

VIDEO Campioana en-titre a fost eliminată de la Australian Open și a apărut plânsă la conferință: „Mai pot rămâne la acest nivel?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
argus
argus  •  12 Februarie 2021, 19:20

SUCCES SIMONA (si) in meciul cu Swiatek! Sper ca acum stii ca pentru a castiga meciul acesta, trebuie sa joci cu mai mult curaj! In fond, cum de a reusit Swiatek sa "te zdrobeasca" (cum ai spus)? A servit constant bine, a jucat curajos "la linie", a venit dese la fileu, a folosit drop shot-ul, procedee pe care Simona le-ar avea la indemana, (numai ca din ce se vede, dl Darren nu a facut nimic pentru ca Simona sa aiba incredere in executarea lor), dar nu "le pretuieste", nu le da importanta cuvenita. Cred cu tarie ca Simona poate orice meci, daca ar juca cu mai multa incredere, curajos. Spun "curajos" in sensul in care sa nu renunte la loviturile direct castigatoare imediat, sau la stopuri, dupa ce a ratat una, sa-i spuna dl Darren ca si-n tenis, functoneaza notiunea de "calibrare", de regalare a a loviturilor! In rest, ca la-inceput: SUCCES SIMONA (si) in meciul cu Swiatek!

adriann_
adriann_  •  12 Februarie 2021, 15:46
Postat de Sorin Postelnicu pe 12 Februarie 2021, 12:39

Iga nu o bate pe Ferro.

Randoom tu esti ma? Iar ti-a dat viata o palma peste bot :))) Evident ca a sters Iga pe jos cu Ferro :))

balaur
balaur  •  12 Februarie 2021, 13:55

Bate Iga in Haleapă ca in fasole!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează