SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep ratează o șansă rară, din cauza pandemiei de coronavirus » S-ar fi întâmplat prima dată după mai bine de 10 ani

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 22:47

Turneul WTA de la Charleston, programat în perioada 4-12 aprilie, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) ar fi participat în premieră la această competiție.

Turneul de la Charleston este unul special, desfășurat pe o zgură verde. Simona Halep se declara entuziasmată de un nou contact cu suprafața, după mai bine de un deceniu. 

„Ultima dată când am jucat pe zgură verde a fost acum mai bine de 10 ani, în Marea Britanie. A fost acum mult, mult timp. Așa că sunt foarte încântată să revin pe această suprafață, să văd cum se simte”, mărturisea Halep la TV Digi Sport. 

„Am analizat o varietate de scenarii pentru eveniment, inclusiv găzduirea turneului doar cu staful esenţial. Însă, fiind un eveniment sportiv global, acest scenariu nu este posibil”
Organizatorii turneului de la Charleston

Sportul mondial e afectat de coronavirus

1. EURO 2020 ar putea fi amânatcu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 

2. Champions League și Europa League ar putea fi următoarele competiții suspendate imediat de conducerea fotbalului european, scrie Marca.  

3. Rugani,jucătorul lui Juventus, a fost diagnosticat cu coronavirus, după ce în urmă cu trei zile a stat alături de Ronaldo și ceilalți colegi la meciul cu Inter Milano. Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce la Torino și intră în carantină. Cum arată poza care înspăimântă Juventus, aici 

4. Indian Wells 2020,primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului.Autoritățile au anunțat că și Miami, turneul imediat următor pe teren american, a fost anulat 

5.Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19.„Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 

6.Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
loko1
loko1  •  13 Martie 2020, 05:47

Băi ce titlu incitant,pentru o știre de ***** !Vă sugerez să-i puneți o lingură de lemn sub pernă, și să înregistrați ce spune când doarme,poate mai găsiți de vreun articol așa de senzațional.Pentru Becali,nu e necesar să procedați la fel,că el vorbește interesant,și când e treaz.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează