SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep și-a stabilit obiectivul pentru restul sezonului » Cum se simte după accidentare

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2018 16:31

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a vorbit despre liderul WTA și planul pe care jucătoarea noastră îl are pentru restul anului.

"Acum Simona e bine. Este o profesionistă când vine vorba de cariera ei. Ne vom asigura că avem grijă de corpul ei, astfel încât să nu aibă de suferit pentru că joacă prea mult. Așa e ea, dă mereu 100% când joacă.

Pentru restul sezonului vrea să aibă rezultate cât mai bune la turneele mari și să își apere locul 1 la final de sezon. Vom merge pas cu pas, turneu cu turneu. Pentru noi nimic nu se schimbă", a declarat australianul Darren Cahill pentru treizecizero.ro.

Simona Halep nu a jucat la turneul de la Eastbourne, acuzând o accidentare la tendonul lui Achile. Jucătoarea noastră va participa începând cu 2 iulie la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Citește și: Ilie Năstase, despre Halep: "Fără «cașcaval», n-avea nicio șansă!" » Compară banii primiți de el și de Simona pentru Roland Garros

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
merace
merace  •  25 Iunie 2018, 20:28

Simona are 2 sferturi si 1 semifinala la Wimbledon, deci a aratat ca este buna si pe iarba. In 2014, in semifinala cu Bouchard s-a accidentat in primul set, altfel ar fi urcat in finala. Bouchard a avut atunci un mare noroc, care a propulsat-o mai sus decat merita, ca dovada faptul ca pe urma a cazut rapid. HAI SIMONA!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează