SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. VIDEO Pact cu liniile » Schimbul care a decis primul set al finalei a fost unul ANTOLOGIC

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 august 2018 21:40

Simona Halep (26 ani), 1 WTA, a câștigat eroic finala turneului Rogers Cup, de la Montreal, cu americanca Sloane Stephens (25 ani, 3 WTA), 7-6(6), 3-6, 6-4. 

Actul de debut a fost un adevărat carusel. Halep s-a distanțat rapid la 4-1, cu două break-uri avans, dar a fost nevoită în final să salveze 3 mingi de set. Schimbul care i-a adus și româncei prima astfel de șansă a fost cel mai frumos al finalei. 

Simona a trimis 3 lovituri consecutive în lung de linie, două cu forehand-ul, iar ultima, cea decisivă, cu arma-semnătură a liderului mondial, backhand-ul. Românca a câștigat și punctul care a urmat, închizând actul de debut al finalei, scor 7-6(6), după o oră și 12 minute. 

Vezi și: S-a pierdut cu firea și a cerut intervenția lui Darren Cahill: "Cât e scorul? Spune-mi, cât e scorul?!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close