SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, uluită de revenirea lui Kim Clijsters: „Când am aflat am fost șocată”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2019 14:13

Simona Halep (6 WTA, 27 de ani) a vorbit despre revenirea din 2020 în circuitul WTA a lui Kim Clijsters, jucătoare în vârstă de 36 de ani și mamă a trei copii. 

„Când am aflat am fost puțin șocată, sincer! Să ai trei copii și să vrei să te întorci... Este ceva uriaș din punctul meu de vedere. Este foarte impresionant. 

Acum mi-ar plăcea să joc din nou contra ei, pentru că m-a bătut odată la Brisbane și nu pot uita acel meci”, a spus Simona Halep într-o conferință de presă. 

Simona își aduce aminte cu plăcere declarațiile lui Kim: „A fost draguță cu mine de fiecare dată după ce am pierdut o finală de Grand Slam. E o persoană foarte de treabă”. 

4 titluri de Grand Slamare Kim Clijsters în palmares: 3 la US Open și unul la Australian Open

Clijsters a lăudat-o mereu pe Halep

Kim Clijsters a avut mereu cuvinte de laudă la adresa Simonei. Ultima dată s-a întâmplat în turul 3 de la Wimbledon 2019, când românca a învins-o pe Victoria Azarenka și a încheiat turneul câștigând trofeul. 

„Cred că Simona Halep are ce îi trebuie pentru a câştiga la Wimbledon. Cred că poate să fie foarte agresivă, atunci când situaţia o cere. Pentru a câştiga trofeul trebuie să fie mai ofensivă şi serviciul să îi funcţioneze puţin mai bine. Dar e o mare luptătoare, se mişcă fantastic şi poate să sădească neîncredere în mintea oricărei adversare", spunea Kim Clijsters după victoria Simonei cu Azarenka de la Wimbledon.

KIM CLIJSTERS REVINE DUPĂ 7 ANI

Kim Clijsters s-a retras din circuit după US Open 2012, dar a fost convinsă să facă un pas uriaș. Mamă a trei copii, belgianca e de părere că mai are multe de oferit tenisului și va concura în circuitul profesionist în 2020.  

„Nu simt că am ceva de demonstrat cuiva. E o provocare pentru mine.Am încercat să stau aproape de el pe cât posibil, am ajutat la încălzirea jucătorilor, doar pentru a simți racheta. Pasiunea încă există, întrebarea este dacă mai sunt capabilă să joc la nivelul pe care mi-l doresc”, a declarat Clijsters pentru WTAtennis. 

Vezi și:

VIDEO Simona Halep, punct COLOSAL reușit în meciul de azi » Ce răspuns a „inventat” la o scurtă a adversarei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
merace
merace  •  24 Septembrie 2019, 19:05

Din cate stiu, recordul de varsta in WTA la simplu il detine japoneza Kimiko Date-Krumm, care s-a retras in 2017, la aproape 48 de ani, dar in 2013 termina in Top 100. In 1995, ea era no.4 mondial!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează