SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Sloane Stephens e adversara Simonei Halep din finala de la Roland Garros » Liderul mondial e în avantaj în raportul meciurilor directe

Sloane Stephens, foto: reuters +7   FOTO
Sloane Stephens, foto: reuters

Articol de - Publicat joi, 07 iunie 2018 19:55

Americanca Sloane Stephens (10 WTA, 25 de ani) este jucătoarea cu care Simona Halep va disputa finala de la Roland Garros. Stephens a învins-o fără emoții pe compatrioata Madison Keys (13 WTA), scor 6-4, 6-4, după o oră și 19 minute de joc. 

  • Duelul dintre Simona Halep și Sloane Stephens va avea loc sâmbătă, de la ora 16:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport și Pro TV.
  • 5-2 este raportul meciurilor dintre Simona și Sloane Stephens, în favoarea jucătoarei noastre. Singurele lor două confruntări pe zgură au fost câștigate de jucătoarea noastră.

Ultima confruntare dintre Simona Halep și Sloane Stephens a avut loc vara trecută, în semifinalele de la Cincinnati, Simona Halep impunându-se într-o manieră autoritară, 6-2, 6-1.

Pe zgură, cele două s-au întâlnit de două ori, ambele meciuri fiind câștigate clar de Halep, la Barcelona și în șaisprezecimi la Roland Garros. De altfel, Sloane nu a reușit să o învingă niciodată pe jucătoarea noastră în ultimii 4 ani.

Alte lucruri despre Sloane Stephens:

  • Sloane Stephens, 25 de ani, este campioana en-titre de la US Open, acolo unde a învins-o pe Madison Keys;
  • Stephens a devenit, la ediția de anul trecut de la US Open, abia a doua jucătoare din istorie care câștigă Openul American fără să fie cap de serie. A mai reușit-o Kim Clijsters în 2009;
  • Sloane vine dintr-o familie de sportivi. Mama ei a fost înotătoare, în timp ce tatăl său a jucat fotbal american;
  • Stephens a cucerit 6 titluri de-a lungul carierei, cel mai important fiind cel câștigat anul trecut, la US Open;
  • Cel mai bun loc ocupat de-a lungul carierei a fost locul 9, atins în aprilie. În prezent, se află o poziție mai jos, pe locul 10;
  • Din premii, Stephens a câștigat de-a lungul carierei 9,916,747 $.
  • Adversara Simonei Halep a incendiat internetul! Shooting obraznic pentru Sports Ilustrated

Meci fără emoții

Sloane Stephens și-a adjudecat prima manșă a semifinalei cu Madison Keys cu 6-4, după un set destul de echilibrat, decis de un singur break. Stephens a câștigat pe serviciul lui Keys în game-ul 3 al partidei, iar cele două nu și-au mai pierdut deloc serviciul din acel moment.

Stephens, care o învinsese pe Keys în finala de la US Open din 2017, a început extrem de solid și setul secund, a făcut două break-uri și s-a distanțat la 5-2. Madison Keys a încercat să revină, s-a apropiat la 4-5, dar Stephens a servit excelent și a închis meciul, calificându-se în cea de-a doua finală de Mare Șlem a carierei.

"Suntem prietene foarte bune, așa că a fost dificil să joc împotriva lui Madison. E unul dintre turneele mele favorite, sunt atât de fericită să joc din nou o finală de Turneu de Mare Șlem. Voi da tot ceea ce am mai bun pentru a câștiga. Mersi Paris, Je t'aime", a spus Stephens la interviul acordat pe teren la finalul meciului.

Cele două au disputat azi prima semifinală 100% americană din 2002 încoace la Roland Garros. Acum 16 ani, Lindsay Davenport și Jennifer Capriati se întâlneau în penultimul act de la Paris.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
416035585491188
Dimache Gelu  •  07 Iunie 2018, 22:28
Postat de Dimache Gelu pe 07 Iunie 2018, 22:08

PAREREA MEA UMILA..DUPA CE I AI ABURIT P ASTIA PE ***..ANI DE ZILE..TU ESTI *** UNDERCOVER.. MNO..SA NU MI RASPUNZI CA.. ..? NU TI SUPORT ***.. SI ***..NU SUNTEM DIN ..THE SAME LEAGUE..PAROL.. ***..

OOPS APARE NUMELE DE PE FAKEBOOK? MNO..SIMPATICILOR..SA L GASITI PI PERSONAJ..TELIJENTILOR..RAMANE CUM AM STABILIT..SICK CU,,? :))))))))

416035585491188
Dimache Gelu  •  07 Iunie 2018, 22:08
Postat de sala_dalles pe 07 Iunie 2018, 20:03

Parerea mea umila e ca fcsb este steaua bucuresti . Restul sunt bazaconii cu un clown precum Colonelul Talpici . Un demagog irecuperabil ! O sa ajunga echipa lui sa joace o semifinala de europa league precum gigi becali, cind o " face plopul pere si rachita micsunele " !

PAREREA MEA UMILA..DUPA CE I AI ABURIT P ASTIA PE ***..ANI DE ZILE..TU ESTI *** UNDERCOVER.. MNO..SA NU MI RASPUNZI CA.. ..? NU TI SUPORT ***.. SI ***..NU SUNTEM DIN ..THE SAME LEAGUE..PAROL.. ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  07 Iunie 2018, 21:35
Postat de Stefan Anghel pe 07 Iunie 2018, 21:26

la ce cantina mananca tenizmenele amerikane ???

Ți se par prea bine crescute? :)) În cultura noastră poporală s-a împământenit faptul că negrul subțiază. Greșit! :))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează