SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SORANA CÎRSTEA - ALIONA BOLSOVA 6-7, 6-7 // Sorana, momente dure la Roland Garros: „Am jucat cu ruptură, e o accidentare serioasă”

Sorana Cîrstea a fost incomodată în meciul cu Aliona Bolsova de o accidentare abdominală // FOTO: Guliver/Getty Images
Sorana Cîrstea a fost incomodată în meciul cu Aliona Bolsova de o accidentare abdominală // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 15:24

Sorana Cîrstea (29 de ani, 84 WTA) a părăsit azi turneul de la Roland Garros, românca fiind învinsă în turul secund de iberica Aliona Bolsova (21 de ani, 137 WTA) în două seturi decise la tie-break, 6-7 (5), 6-7 (3).

Starea româncei din acest meci a fost condiționată însă de o accidentare care i-a pus mari probleme. Imediat după meci, Cîrstea a dezvăluit că a evoluat în partida cu Bolsova cu o ruptură abdominală, conform TV Digi Sport!

„Am jucat cu ruptură de abdomen. Mi s-a întâmplat încă din primul tur, dar am încercat să trag de mine și să joc și turul doi pentru că mi se părea că am o șansă și un culoar favorabil.

E o accidentare destul de serioasă, o ruptură de gradul trei, de vreo doi centimetri. M-a împiedicat să joc ce voiam. Serviciul meu a fost o glumă, am servit cu 80 km/h pentru că nu puteam din cauza durerii. Voi avea nevoie de 3-4 săptămâni de pauză, deci cel mai probabil voi reveni direct la Wimbledon”, a declarat Sorana Cîrstea, potrivit TV Digi Sport.

Pentru prezența în turul secund la Roland Garros, Sorana Cîrstea și-a asigurat un cec în valoare de 87.000 de euro și 70 de puncte WTA.

Citește AICI cronica partidei Sorana Cîrstea - Aliona Bolsova 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
518396918348499
Viorica Alexandru  •  31 Mai 2019, 09:16

o penibila... dar este foarte frumoasa... ar putea face cariera ca model...

368023036732853
Iuga Mircea  •  31 Mai 2019, 07:47

Scuze ptr. înfrîngerea rușinoasă,cu ruptură abdominală nu poți să joci,deci minciuni.Să se fi retras cum au făcut:Simona, Serena,Petra Cvitova și altele,decît să te faci de rîs!!!

alexzece
alexzece  •  30 Mai 2019, 20:41
Postat de ucv1948 pe 30 Mai 2019, 16:55

Ti-am zis in articolul anterior despre Sorana , ca ea a jucat cu ruptura de abdomen , ai raspuns malitios ... Stii doar sa blamezi , frustratule ... Get a life , get a girlfriend .... *** , si ca tine sunt multi .... *** cu exceptia tocirii propriei tastaturi , dar doar pentru a jigni .... Dar deh, asa-i Romania astazi , dupa cum spune poetul : " Toate-s praf ... lumea-i cum este ... si ca dansa suntem noi " .... Iti las tie ( si celor asemeni tie ) placerea de a descoperi cum se numeste poezia si autorul acestor versuri .

Ne-ai omorat, ***.Crezi ca daca vorbesti in engleza, pari mai inteligent sau ce?Si citatul ala e ce, sa ne arati ca ai cultura generala?Sforai a "goagal",cumetre.Nu te mai da ce nu esti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close