SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

US OPEN // VIDEO Nick Kyrgios, moment dezgustător! Ce a făcut cu prosopul înainte să-l arunce în public

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2019 12:21

Nick Kyrgios (30 ATP, 24 de ani) s-a calificat în turul II la US Open, după ce a trecut de americanul Steve Johnson (86 ATP, 29 de ani), dar australianul a fost din nou autorul unui moment deranjant la finalul meciului.

  • Kyrgios s-a impus în trei seturi, scor 6-3, 7-6, 6-4, după două ore și patru minute de joc, iar în runda următoare va juca împotriva francezului Antoine Hoang (104 ATP, 23 de ani).

Kyrgios a folosit prosopul pentru a-și șterge transpirația și a scuipa, înainte de a-l arunca în public.

„Circuitul ATP e corupt”

La finalul aceluiași meci, sportivul a fost întrebat despre amenda de 113.000 de euro primită ca urmare a comportamentului nesportiv de la Cincinnati și s-a arătat deranjat de discuție.  

Circuitul ATP e corupt oricum. Nu mă agit în legătură cu asta deloc. Am fost amendat cu 113 mii de dolari pentru ce? De ce vorbim despre ceva ce s-a întâmplat acum trei săptămâni, când tocmai am eliminat pe cineva în prima rundă la US Open?”, a spus Kyrgios, potrivit The Guardian.   

VEZI ȘI:

US OPEN // Nick Kyrgios lovește din nou! Acuză ATP de corupție, după ce a fost amendat cu 113.000 de dolari

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează