SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SANKT PETERSBURG

Victorie clară pentru Simona Halep! Cu cine va juca în sferturile turneului de la Sankt Petersburg + primele declarații

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 13:15

Simona Halep, locul 4 WTA, a învins-o pe pe Ana Konjuh, locul 39 WTA, 6-4, 7-6, și s-a calificat în sferturile turneului de la Sankt Petersburg.

Simona Halep a câștigat primul set, după un duel echilibrat. Simona a reușit trei break-uri, ultimul la scorul de 5-4 și și-a pierdut doar de două ori serviciul. Konjuh a servit destul de puternic, dar Halep a găsit soluții pentru a returna. În plus, românca a făcut mai puține greșeli decât croata.

Setul doi a fost la fel de echilibrat precum primul, cele două jucătoare făcând câte un break. În finalul meciului, Konuj a salvat 4 mingi de meci și a trimis setul în tie-break. Acolo, Simona a jucat mai bine și a câștigat cu 7-2.

"Mă simt foarte bine la Sankt Petersburg. Știu viitoarele adversare și cum vor juca. Va fi greu pentru că publicul va încuraja adverasa. Voi avea și eu fanii mei și mă voi bucura de meci" Simona Halep

Halep se va duela în sferturile de finală cu Natalia Vikhlyantseva, cea care a trecut, în turul al doilea, de către conaționala sa mult mai bine cotată, Daria Kasatkina, cu 7-6(4) 6-2, după o oră și jumătate.

Meciul ar urma să aibă loc vineri, urmând ca organizatorii să anunțe ora de desfășurare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  01 Februarie 2017, 13:31

Nu e deloc in forma Simona inca. N-am vazut meciul de la AO cu Rogers dar banuiesc ca acela a fost foarte prost. Acesta a fost OK, insa pe primul serviciu al croatei Simona a fost vulnerabila (sunt de acord - serviciu puternic, dar pentru pretentiile Simonei sa nu gasesti un meci intreg solutii mi se pare ingrijorator) si ca de obicei propriul serviciu functioneaza inconstant. Desi parca aici am vazut unele imbunatatiri cand si cand. In rest, sigur, victoria e incontestabila, dar din pacate Simona nu progreseaza. In ultimii 2 ani e tot acolo - sus, desigur, bravo ei, dar fara niciun progres vizibil.

1293443177379094
Klauss Si Magda Andar  •  02 Februarie 2017, 00:41

Prima victorie si ultima la acest turneu

haideusicfr
haideusicfr  •  01 Februarie 2017, 19:36

In sfarsit o veste buna !

Vezi toate comentariile (35)
Comentează