SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Victorii pentru Buzărnescu și Bogdan! Meci dramatic pentru Ana: a ratat 3 mingi de meci

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 09:02

Mihaela Buzărnescu și Ana Bogdan au început bine turneele din această săptămână și s-au calificat în turul II.

Mihaela Buzărnescu, locul 39 WTA, s-a calificat în turul II al turneului de la Charleston, SUA, după ce a trecut de Vera Lapko, locul 132 WTA.

Buzărnescu a câștigat primul set, 6-4, după o oră și un minut. Românca a reușit trei break-uri și a cedat două game-uri de serviciu. După primul set, bielorusa Lapko s-a retras.

În turul doi, Buzărnescu o va înfrunta pe învingătoarea din meciul Eugenie Bouchard - Sara Errani.

 Victorie pentru Bogdan

Ana Bogdan, locul 90 WTA, s-a calificat cu emoții în turul II la Monterrey, după ce a trecut de Victoria Rodriguez, locul 296 WTA, scor 4-6, 6-4, 7-6(5), după un meci de 2 ore și 25 de minute.

În primul set, cele două jucătoare au făcut câte două break-uri, iar la 5-4, Rodriguez a făcut break-ul care i-a adus primul set. Ana Bogdan a revenit în joc în setul doi, deși a fost condusă cu 4-2. Românca a făcut două break-uri și a trimis meciul în decisiv. Setul trei a fost dramatic. Ana Bogdan a ratat trei mingi de meci, iar partida s-a decis în tie-break, unde Ana a jucat mai bine.

În turul doi, Bogdan se va duela cu învingătoarea meciului Sara Sorribes Tormo - Tereza Martincova. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
observator979
observator979  •  03 Aprilie 2018, 21:23
Postat de romeverest pe 03 Aprilie 2018, 10:51

Bogdan s-a chinuit efectiv cu o jucatoare modesta de pe locul 296 mondial !! Ana ramane o jucatoare bunicica, dar departe de valoarea altor jucatoare din top 100 !!

Rodriguez a jucat acasa, e din Mexic. Avantajul terenului propriu conteaza si in tenis. Dar Ana a castigat. Asta e tot ce conteaza! Bravo, Ana!

romeverest
romeverest  •  03 Aprilie 2018, 10:51

Bogdan s-a chinuit efectiv cu o jucatoare modesta de pe locul 296 mondial !! Ana ramane o jucatoare bunicica, dar departe de valoarea altor jucatoare din top 100 !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează