SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SINGAPORE

VIDEO Explicațiile Simonei Halep după înfrângerea drastică în fața lui Wozniacki + Ce s-a întâmplat la 2-4 în setul secund

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 17:22

Liderul mondial Simona Halep a vorbit la conferința de presă de după meciul pierdut cu Wozniacki, 0-6, 2-6, despre aspectele din jocul său care au împidicat-o să pună mai multă rezistență în fața danezei. 

"Cred că a fost una dintre acele zile proaste. Am făcut prea multe greșeli, iar ea nu a ratat. Am jucat pe ambele părți, am reușit câteva lovituri bine, dar am greșit prea mult pentru a câștiga meciul.

În setul secund, la , am simțit puțin că aș putea reveni, dar a fost prea târziu. Nu am simțit mingea, nu știu de ce. În plus, terenul mi s-a părut puțin cam lent. M-am simțit greoaie pe teren astăzi, dar asta e. Îi dau credit adversarei pentru victorie, a jucat bine, dar eu am greșit prea mult. Dacă aș fi ținut mingea în joc, ar fi putut fi mult mai bine pentru mine.

Darren a avut dreptate când mi-a spus să țin mai mult mingea în joc, dar eu nu am simțit mingea. Am luptat, nu m-am dat bătută, dar nu am simțit mingea. Am știut că întâlnesc o adversară bună. M-am antrenat foarte bine, totul a fost ok. Am știut că e o adversară dificilă. Am știut că am o șansă, am mai câștigat pe hard împotriva ei, dar îmi păstrez opinia că am ratat prea mult și asta a fost cheia meciului", a declarat Simona Halep.

Românca a vorbit și despre ultimul meci din Grupa Roșie, cel împotriva Elinei Svitolina, care se va juca vineri. 

"Nu mă gândesc la calificare, ci doar să joc mai bine decât astăzi. Mereu fac asta. Tot ce am în cap este să las acest meci în urmă și să joc mai bine în viitorul.

Sper că voi ține mingea în joc mai mult și sper să-mi fac adversara să alerge", a adăugat Simona. 

Simona Halep, locul 1 WTA, a pierdut categoric meciul cu daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, în a doua rundă din Turneul Campioanelor, scor 0-6, 2-6, după un meci care a durat o oră. (Vezi detalii)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
1844885122219091
 •  26 Octombrie 2017, 11:30

Toti campioni se confrunta cu o situatie anume, aceea ca toti vor sa-l invinga si drept urmare se autodepasesc, adica toti adversarii campionilor joaca cu ei mai bine decat nivelul lor valoric, si-atunci sigur ca este mai dificil pentru campion...Dar si el se poate autodepasi...Poate fi o solutie? Sau detasarea si concentrarea simultan, desi poate pare in paradox. Nu dau sfaturi, nu sunt in masura. Sunt doar niste ganduri, deoarece doresc nespus de tare sa o vad fericita pe Simona. Hai, mobilizarea si fara emotii!

1586717894925245
Valentin Nane  •  26 Octombrie 2017, 10:18

Mai putine scuze si mai multe rezultate. Poti face treaba asta, Simona?

859779594095355
Nick Rasu  •  26 Octombrie 2017, 02:59
Postat de valyomanyd pe 26 Octombrie 2017, 00:07

Fals ! Ceea ce spui tu e valabil la un clasament in trei ! Cand e vorba de clasamentul dintre doua jucatoare , primul criteriu e meciul direct !

grasesti....si la 2 1 Simona se Califica in Semifinale...citeste regulamentul... Daca Simona castiga e 100 la 100 calificata...totul depinde de ea

Vezi toate comentariile (25)
Comentează