SPORTURI  »  TENIS  »  AREST

VIDEO Scene incredibile la Roland Garros! Jucătoare arestată imediat după meci

Roland Garros 2021 se desfășoară în această perioadă
Roland Garros 2021 se desfășoară în această perioadă

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iunie 2021 13:07 / Actualizat vineri, 04 iunie 2021 17:50

Yana Sizikova (26 de ani, locul 101 WTA la dublu), a fost arestată la Roland Garros, fiind suspectată de trucarea unui meci din ediția precedentă a turneului din Paris.

După meciul de joi seara, din primul tur de pe tabloul de dublu, jucat în compania rusoaicei Ekaterina Alexandrova și pierdut în fața cuplului Storm Sanders - Ajla Tomljanovic, scor 1-6, 1-6, Sizikova a fost reținută de poliția din Franța, anunță Le Parisien.

Potrivit sursei citate, ea ar fi fost luată în custodie în incinta Serviciului Central pentru Curse și Meciuri al poliției judiciare pentru „corupție în sport” și „fraudă în grup organizat”. Arestarea rusoaicei nu a fost ușoară. Oamenii de ordine au încercat să împiedice reținerea acesteia, în timp ce Sizikova ieșea de la masajul programat după meciul de dublu.

Sorana Cîrstea - Daria Kasatkina 6-3, 6-2 » Sori ne face să visăm! Victorie entuziasmantă și calificare în optimi la Roland Garros. CTP, scurt comentariu la cald pentru GSP
ROLAND GARROS
Sorana Cîrstea - Daria Kasatkina 6-3, 6-2 » Sori ne face să visăm! Victorie entuziasmantă și calificare în optimi la Roland Garros. CTP, scurt comentariu la cald pentru GSP

Scene incredibile la Roland Garros: meciul incriminant pentru Yana Sizikova

Anul trecut, meciul de dublu dintre perechile Andreea Mitu/Patricia Țig (România) și Madison Brengle/Yana Sizikova (SUA/Rusia), din turul 1 de la Roland Garros, disputat pe 30 septembrie și câștigat de românce cu 7-6(8), 6-4, a intrat în vizorul autorităților pentru o posibilă trucare a unui game.

Vizată a fost rusoaica Yana Sizikova, participantă și la ediția din acest an a turneului de Grand Slam. 

VIDEO cu game-ul care ar fi fost trucat

Sumele imense au fost pariate la scorul de 7-6, 2-2, pe serviciul lui Sizikova. Sportiva din Rusia a comis două duble greșeli și a ajuns cu întârziere la a o treia minge, pe care nu a nimerit-o cu racheta. Celălalt punct al game-ului a fost un smash reușit de Țig, de lângă fileu.

Încă din timpul partidei, au existat voci care au atras atenția asupra mizelor uriașe plasate în meci. Nemții au citat insideri anonimi care pretindeau că s-au pariat câteva sute de mii de euro pe partida de dublu de la Roland Garros. În octombrie 2020, cazul a fost preluat de o unitate specială a poliției franceze, specializată în mafia pariurilor.

Scene incredibile la Roland Garros! Jucătoare arestată imediat după meci
Yana Sizikova // foto: Imago

Mai multe știri de la Roland Garros:

Barbara Schett, despre șansele Soranei Cîrstea și Anei Bogdan de a trece de turul 3 la Roland Garros: „Poate produce surpriza” / „Nu are nimic de pierdut”

Altă surpriză la Roland Garros: Karolina Pliskova, eliminată în turul secund!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cj666
cj666  •  05 Iunie 2021, 07:41

Daca la noi s-ar aresta pentru asta, gigel si iftimie ar fi inchisi la fiecare meci.

persanu
persanu  •  04 Iunie 2021, 16:23

Cred ca erau incepatori ... Sa pui atatia bani pe un meci mediocru intr-un singur Game ... nu tre sa ai prea multi neuroni pentru asa ceva.

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  04 Iunie 2021, 15:23

La noi, daca baga un fotbaliator la pariuri, e okei pana cand se supi FRF

Vezi toate comentariile (3)
Comentează