GSP SPECIAL  »  GSPTV  »  ŞTIRI

Ştirile Zilei, ora 18.00, GSPTV: A plecat Danciu-gol, s-a întors „Shakira”

Ionel Danciulescu, Danciulescu, Dinamo
Ionel Danciulescu, Danciulescu, Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2009 00:00

În această seară, la „Ştirile Zilei” GSPTV, de la ora 18.00, prezentate de Costin Deşliu, vă veţi putea delecta cu dansul formidabil al şefului dinamovist, Cristi Borcea, la oficială, după victoria din Ghencea. Ce dansuri din buric a mai inventat cel supranumit Shakira din Ştefan cel Mare şi cum au ripostat suporterii Stelei, în urma manifestărilor aproape indecente ale preşedintelui dinamovist, veţi afla în această seară la „Ştirile Zilei” de la GSPTV, de la ora 18.00.

Tot atunci veţi putea vedea cum şi-au luat la revedere de la Dănciulescu suporterii lui Dinamo şi ai Stelei  la finalul marelui derby Steaua – Dinamo.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
suceava64
suceava64  •  31 August 2009, 18:45

borcea tot butelie a ramas,i se ineaca cat de curand iar corabiile si o sa danseze dansul ceasului de butelie.

 •  31 August 2009, 17:27

continuare.... Promit (ca dinamovist), chiar daca sunt in Madrid, sa merg la Alicante sa-l vad jucand. Daca mai sunt dinamovisti (in Spania) care doresc sa faca deplasarea la un meci al lui as fi bucuros sa mergem impreuna. Nr. meu de telefon este 686693076. FORZA DINAMOe)

 •  31 August 2009, 17:26

Danciulescu este si va ramane un model pentru toti fotbalistii. Pentru Dinamo, ca de altfel pentru toate echipele de fotbal, este bine sa ai jucatori exemplu in lot (chiar daca nu in primul 11) - asta pentru a forma tinerii care reprezinta viitorul. In Spania s-a scris despre transfer. Esteban Vigo il asteapta pe el si pe un fundas din Anglia. Isi pun mari sperante in experienta pe care o are si spera la promovare. In prima etapa, Hércules a facut 0-0 in deplasare. Promit (ca dinamovist), c

Vezi toate comentariile (3)
Comentează