INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NICE

Ladislau Boloni s-ar putea întoarce în Franţa » Negocieri cu Nice

Ladislau Boloni, Boloni, Standard Liege
Ladislau Boloni, Boloni, Standard Liege

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Fostul antrenor al lui Standard e aşteptat la negocieri cu şefii ocupantei locului 17 din Ligue 1

Ladislau Boloni nu ar rămîne mult timp fără serviciu. Plecat acum 4 săptămîni de la Standard Liege, el are şanse mari să revină în campionatul unde a început antrenoratul, cel francez. După Nancy, Rennes şi AS Monaco, Loţi e tentat să se ocupe şi de Nice. Cu o singură victorie de 14 etape, perioadă în care a strîns doar 6 puncte (10 goluri marcate, 24 primite), formaţia de pe Coasta de Azur a coborît tocmai pe locul 17, primul neretrogradabil. Situaţia l-a făcut indezirabil pe tehnicianul Didier Olle-Nicolle, contestat dur mai ales de fani.

Considerat capabil să păstreze echipa în Ligue 1, Boloni (57 de ani poimîine) a fost contactat şi i s-a transmis că-i dorit. O întrevedere între cele două părţi este prevăzută, potrivit cotidianului "Nice Matin", în cîteva zile. Lucrurile s-ar precipita însă, deoarece Olle-Nicolle n-a mai apărut la şedinţa de pregătire de aseară, urmînd să fie demis.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
 •  09 Martie 2010, 22:57

Levi , poate si ceilalti vor sa afle ca ungurii din Romania sunt mandrii de Laci. Nu-i priva de aceasta informatie , ca poate subscriu si romanii din Romania. O saptamina fara frustrari iti doresc :-)

 •  09 Martie 2010, 07:41

isten eltesen sokaig maradj egyenes ember mind eddig,buszkek vagyunk rad!!az erdelyi magyarok!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează