INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Tito Vilanova îi răspunde lui Guardiola: "Nu a fost lîngă mine, deşi aveam nevoie de el"

Tito Vilanova, foto: reuters
Tito Vilanova, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 16 iulie 2013 15:17

Antrenorul Barcelonei, Tito Vilanova, i-a răspuns lui Pep Guardiola, fostul principal al echipei catalane, cel despre care spune că nu a fost alături de el atunci cînd se lupta cu cancerul

Antrenorul în vîrstă de 44 de ani s-a luptat cu cancerul tiroidian în sezonul care a trecut şi a fost nevoit să traverseze Atlanticul pentru o operaţie de urgenţă.

"Guardiola m-a vizitat două zile la New York. El credea că e mai bine să nu ne vedem. Este prietenul meu şi aveam nevoie de el cînd m-am operat. Apoi, am început tratamentul şi timp de două luni nu m-a vizitat. Nu din vina mea. Eu eram singur acolo şi, ca prieten, mă aşteptam la mai multe din partea lui. Nu cred că am fost folosit de conducere pentru a-l ataca pe Pep. Sînt oameni care s-au urcat în avion şi au venit să mă viziteze. El a procedat cum a procedat, dar eu nu aş fi făcut ca el", a explicat Tito Vilanova pentru Marca.

Într-o conferinţă de presă, Pep l-a atacat pe preşedintele Barcelonei
Pep Guardiola era ultima persoană de la care te-ai fi aşteptat să atace Barcelona! Clubul cu care s-a lansat în fotbalul mare şi la care s-a întors apoi ca antrenor, pentru a cîştiga 14 trofee între 2008 şi 2012. Dar a făcut-o! În urmă cu cîteva zile, în plină conferinţă de presă la Bayern, tehnicianul spaniol s-a dezlănţuit, surprinzător, împotriva foştilor săi şefi: "S-au folosit de boala lui Tito Vilanova ca să-mi facă rău. N-am să uit asta niciodată!".

Pep îi consideră pe conducătorii catalani principala sursă de "neadevăruri" a ziarelor, care au scris, după plecarea sa în SUA, despre o răcire a relaţiei cu fostul secund, Tito Vilanova, bolnav de cancer: "Dacă nu m-am văzut cu Tito la New York, cînd a venit la tratament, a fost pentru că nu s-a putut, nu fiindcă n-aş fi vrut!"

Bayern şi Barcelona vor disputa un meci amical în această vară, pe 24 iulie.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (28)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  19 Iulie 2013, 00:36
Postat de undoitrei pe 17 Iulie 2013, 11:30

Da ce vroiai mah? Sa te tina de mana? Fii barbat si treci peste.

Ai vorbit si tu ca sa nu taci din gura :|

undoitrei
undoitrei  •  17 Iulie 2013, 11:30

Da ce vroiai mah? Sa te tina de mana? Fii barbat si treci peste.

dreamer123
dreamer123  •  16 Iulie 2013, 23:45

doar ei stiu adevarul...nimeni altcineva....

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close