FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Doi jucători steliști criticați de conducere » Ce li se reproșează roș-albaștrilor

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2015 09:53

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a criticat doi dintre jucătorii Stelei.

Primul care l-a nemulțumit pe Duckadam a fost Adi Popa, care nu va evolua în meciul cu FC Brașov pentru că în acea zi are programată nunta. Vezi detalii aici.

"Nu mi se pare normal ca Adi Popa să planifice nunta cînd Steaua are meci. Acest eveniment trebuia să aibă loc în pauza de iarnă sau putea aștepta pînă la vară. Știu că acum nu se mai poate anula nunta, dar nu era cazul să fie pusă acum.

Adi Popa ne va lipsi mult, chiar dacă nu este în cea mai bună formă. Prin viteza sa putea destabiliza apărările adverse", a spus Duckadam la DigiSport.

Ulterior, fostul portar l-a criticat și pe George Țucudean.

"Țucudean m-a nemulțumit în meciul contra Chiajnei, cînd a ratat o ocazie mare. Dacă marca, altfel era meciul. Am văzut că nu are acel sînge rece de care are nevoie un atacantAre 23 de ani și încă poate ajunge un jucător mare, dar și răbdarea noastră are o limită", a adăugat Duckadam.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (68)
luciann
luciann  •  14 Mai 2015, 12:46
Postat de dincolodenori pe 14 Mai 2015, 12:40

Noi am avut o discutie in trecut privitor la Daniel Stanciu cand iti spuneam ca baga dihonia in vestiarul vostru ,am avut dreptate? Nu-ti pot dezvalui sursa face parte din fenomen si nu este corect . In proportie de 98% iti spun ca Dinamo NU participa din toamna anului 2016 in competitiile europene .

Termina pe 10? :)))

oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  14 Mai 2015, 12:18
Postat de jim_raynor pe 14 Mai 2015, 12:11

sunt editii in care Dinamo au adus mai multe puncte decat stiaua... editiile din 2003/2004 si 2006/2007 si altele in care ambele au adus acelasi numar de puncte

Copiii de securisti traiesc din amintiri. Dinamo isi poate reveni doar daca se reinstaureaza comunismul in Romania si Securitatea sa aduca jucatori cu duba japca ca pe vremea cand au furat tot lotul Corvinului Hunedoara care a si disparut. Sucursala din Stefan Cel Mare a lui Динамо Москва ESTE INCOMPATIBILA CU DEMOCRATIA SI ECONOMIA DE PIATA. Steaua in Democratie a mers snur, PROFIT FINANCIAR SI TROFEE GARLA.

danger.
danger.  •  14 Mai 2015, 12:09
Postat de oviatapentrusteaua pe 14 Mai 2015, 11:49

Ce sa faca Dinamo in Uefa? Clubul lor detine doua recorduri rusinoase in istoria Romaniei: 1. cele mai multe eliminari penibile in faza preliminara in fata descultilor. 2. cele mai putine puncte aduse Romaniei.

Dinamo poate merge in Europa doar la... Dragonul Rosu :)))))

Vezi toate comentariile (68)
Comentează