FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinu Gheorghe anunță transferuri noi la Dinamo » Cînd vine jucătorul cerut cu insistență de Rednic

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 12:21

Dinamo a transferat șapte jucători în această vară, dar oficialii "cîinilor" continuă să întărească echipa.

Dinu Gheorghe, managerul general al lui Dinamo, a vorbit despre lot și despre ce transferuri mai fac alb-roșii.

"Sîntem descoperiți pe postul de atacant central. Sper ca într-o zi sau două să rezolvăm această problemă și să aducem jucătorul pe care antrenorul îl cere cu insistență. Rednic este foarte pretențios la transferuri.

Cred că la începutul sezonului vom avea un lot echilibrat, bine structurat și valoros. O să vedeți un Dinamo care o să arate un joc plăcut", a spus Dinu Gheorghe la DigiSport.

"Trebuie să ne clasăm pe primele șase locuri și să intrăm în play-off. După aceea vom vedea ce vom face" Dinu Gheorghe

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (31)
zecs93
zecs93  •  30 Iunie 2015, 23:21

ave_biancorossi: Pai ce crezi domnule, si eu tot din surse oficiale va transmit, cand am spus ca Tony Silva ( de exemplu) nu mai vine de unde crezi ca am nascocito ??? La fel am zis la articolul cu pricina ca nu va fi adus nici portaru bulgar cu care negocia Dinu Gheorghe si inca un jucator, iar la Mevlja am zis ca in urmatoarele 5-6 zile ( au fost 4) va semna cu Dinamo si ce sa intamplat ??? Bineinteles, si-a iscalit semnatura pe urmatorii 2 ani !!! Ma rog, nustiu de ce iti spun lucrurile astea ca nu am cu cine !!! Va zik inca de acum ceva, si sper sa-l subliniati ( acest com) La Dinamo vor mai veni inca 3 achizitii: 1 atacant central ; 1 mijlocas central ( de creatie) si un fundas central (sa vedem daca va fi Gege sau nu) !!! Pe langa astea azi ne-am acoperit si partea de fundas stanga cu serviciile lui Laureynce Muleno de la Kaspovari ( Ungaria) in total vor fi transferati 11 jucatori dpa care se va incheia perioada de mercato, sper eu si aici nu prea stiu situatia lui Matei si Alexe care refuza sa-si prelungeasca contractele, sper sa i-a calea altui club !!!

nolymyt
nolymyt  •  30 Iunie 2015, 17:11

Singura echipa care s-a intarit e Viitorul...cat de mult imi doream ca ei sa ajunga in liga a doua..ei au lotul format din foarte multi fotbalisti tineri si cei cu experienta..

jordachejr
jordachejr  •  30 Iunie 2015, 17:09
Postat de zecs93 pe 30 Iunie 2015, 15:42

IN CONCLUZIE: 1 ATACANT ; 1 FUNDAS STANGA SI 1 FUNDAS CENTRAL 3 ACHIZITII MARI SI LATE CUM A SPUS SI REDNIC CA VOR MAI VENI 3-4 JUCATORI, HAI DINAMOOOO ALEEEE !!!

In conditiile in care a plecat (a fost dat afara/nu i s-a prelungit intelegerea) Bilinski, ar mai fi nevoie de 2 atacanti - iar Rednic a spus ca vin 2 varfuri! Un fundas stanga e vital, Filip fiind singurul "de meserie", dublura lui acum fiind Fai (jucator de picior drept) [... Mulemo nu mi se pare o solutie peste Serginho, are experienta, dar sa-l vedem - cred ca tot Filip va juca mai mult, folosit si pentru a creste]. Deci 3, din cei "3-4 anuntati". Al patrulea (daca e cazul), ar trebui sa fie mai degraba un mijlocas central, argumentul fiind ca, daca Rednic vrea sa joace cu 3 MC, nu exista variante suficiente, iar daca vrea sa joace cu 2, nu sunt variante suficiente pentru pozitia de atacant retras/mijlocas in spatele varfului. Da, ar fi de dorit si un alt fundas central de experienta, chiar de mare experienta (gen Geraldo Alves), care sa ofere timp lui Nede si Marc pentru a creste. Dar dincolo de asta, postul e relativ acoperit, iar daca Mihai Popescu "este fotbalist", atunci e chiar total acoperit: Marc, Nedelcearu, Mevlja, Popescu (+Alin Dudea de la D2, ca "a cincea varianta"). Asa, ideal ar mai fi si un portar care sa asigure banca, dar nefiind bani, e multumitor si Iustin Popescu ca rezerva, respectiv Mutiu ca al treilea portar. P.S. Daca vine un fundas stanga, iar Corbu arata ca poate fi o rezerva competitiva pentru Feussi, cred ca putem scapa de Fai Collins...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează