INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PARTIZAN - STEAUA, 21:30, PROTV, GSP.RO

Steaua apelează la istorie și la coincidențe pentru a o elimina pe Partizan » MM, mesaj de după gratii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 august 2015 10:18

Steaua a ajuns ieri la Belgrad în jurul prînzului în vederea meciului retur cu Partizan din această seară.

Delegaţia campioanei s-a cazat la hotelul Hyatt Regency, exact acolo unde a stat şi-acum 11 ani, înaintea partidei cu Zeleznik, din turul II preliminar al Cupei UEFA.

Pe 12 august 2004, roş-albaştrii s-au impus chiar pe stadionul lui Partizan cu 4-2, golurile fiind marcare de Opriţa, Paraschiv şi Neaga "dublă".

MM Stoica a postat pe contul său de Facebook un mesaj pentru jucători: "Baftă, băieţi, la Belgrad, aduceţi-vă aminte de Zeleznik".

Partizan Belgrad și Steaua București vor juca diseară de la ora 21:30, în direct la Protv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (82)
mushu23
mushu23  •  05 August 2015, 12:17

Articol scris de idiotic marca gsp. Inainte sa scrieti aberatii si prostii, documentati-va dragi jurnalisti cu capete de tinichea. Steaua a jucat si castigat la Belgrad mansa tur si nu returul. Steaua Zeleznik 2-4 in tur .Returul s-a jucat la Bucuresti si Steaua a pierdut 1-2(0-1). Am fost la acel meci si la 0-2 incepusera emotiile. Nu mai scrieti articole doar de dragul de a mai posta ceva pe site fiindca faceti de ras ziarul la care mai lucreaza jurnalisti adevarati precum Tolontan, Geambasu, Vochin,Ioanitoaia

alex_1973
alex_1973  •  05 August 2015, 12:00

Toți pușcăriașii susțin FCSB ul în curând o sa aibă o conducere de eliberați conditionati.Se așteaptă cu interes cărțile scrisa de mimisor.

ottobraun
ottobraun  •  05 August 2015, 11:48

apeleaza la Valentin Ceausescu si la tacsu ..bolsevica rusinea Romaniei!

Vezi toate comentariile (82)
Comentează