FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo nu mai depinde de UEFA pentru a juca în cupele europene: "Am vorbit cu Lupescu"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2016 18:31

Dinamo continuă să spere că va juca în cupele europene din sezonul viitor, iar Florin Prunea le dă o veste bună "câinilor".

"Am vorbit cu Lupescu și mi-a zis că lucrurile sunt clare din punctul de vedere al UEFA. Acum depinde de Comisia de Licențiere din România.

UEFA nu poate trimite vreun răspuns lui Dinamo, ci celor de la FRF, prin Comisia de Licențiere.

Dinamo e o echipă de bună credință și merită să joace în cupele europene. Diferența dintre UEFA și FRF este că la forul european se judecă legal, iar dacă te vede că ești de bună credință îți dă dreptate. Singurul care ar putea face apel la această decizie ar fi directorul de licențiere al FRF (n.r. Viorel Duru)", a spus Prunea la Digi.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (102)
baba_yaga
baba_yaga  •  17 Martie 2016, 20:53
Postat de gerulozaurus pe 17 Martie 2016, 20:50

sa radem de prostul cu sacul baba oarba si nasol de pipera, a da si lebadavisinie, clonele lui:)))) bah stupidule, cearta-te cu aia de la Raiffeisen, zi-le ca esti dobitoc si ca nu intelegi nimic:))

Insiști să te scuipi singur în gură. Într-o zi, o să spargi oglinda.

d_3amon
d_3amon  •  17 Martie 2016, 20:32
Postat de baba_yaga pe 17 Martie 2016, 20:28

De curiozitate, când erai în clasa întâi, cum îți amintești că se numea manualul pe care l-ai găsit (în prima zi) pe bancă, "Abecedar" sau..."ABC-dar"?

scria abecedar normal, dar copiii aia de tineau cu fcsb l-au rupt si au facut cornete si conuri din alea sa puna semintele care le vindeau parintii lor la intrarea in stadion. probabil gelula ala a rupt pagina nervos ca erau prea multe litere si nu reusea sa le citeasca pe toate si asa s-a ales cu un abc-dar.

daniel.giulesti
daniel.giulesti  •  17 Martie 2016, 20:05
Postat de boss.alb.rosu pe 17 Martie 2016, 20:03

Ati castigat un meci din ultimele 14 intalniri cu noi.Locul 188 in Europa,5-6-7-5-4 locurile voastre din ultimele campionate. buhahahahaha

Aici iti dau dreptate si eu,dinamo nu mai reprezinta absolut nimic pe plan intern sau international.

Vezi toate comentariile (102)
Comentează