FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Cea mai dură caracterizare a relației Becali-Reghecampf: "Ce poți să fii dacă ai stăpân? Sclav!"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2016 14:02

Basarab Panduru a caracterizat în termeni duri situația lui Reghecampf la Steaua, după ce Gigi Becali a declarat că "este ceva normal să primești ordine de la stăpân."

"Tot timpul s-a comportat la fel! De la stăpân la ce-o fi celălalt. Aaa, și cum a mai spus. Când stăpânul spune nu știu ce... Deci când ai un stăpân ce poți să fii dacă ai stăpân? Sclav! Ce poți să fii? Când ai un stăpân tu poți să fii sclav!

Atunci, stai acolo și accepți tot felul de chestiuni din astea. Pentru că la noi asta e, n-avem demnitate! Ăla ne plătește, trebuie să tăvălească cu noi pe jos dacă ne plătește!", a declarat Panduru la Dolce Sport.

"Nu impune Becali nimic. Este ceva normal să primești ordine de la stăpân. Nu poți tu să decizi ce vrea clubul. Echipa vrea titlul și calificarea în Liga Campionilor" Gigi Becali, înaintea meciului cu Astra, din Cupa Ligii

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (57)
crotalie
crotalie  •  14 Aprilie 2016, 16:02

La echipa lui nea Gigi care e om bun si a demonstrat inclusiv faptic nu exista sclavi si ne-am dat seama imediat. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

cpt.ahab
cpt.ahab  •  14 Aprilie 2016, 15:00
Postat de Silvester Ion Starcea pe 14 Aprilie 2016, 14:50

Daca bine-mi amintesc nu demult domnul Panduru a fost antrenor la Steaua.Sau sclav?

Iubeste Steaua, a incercat, nu i-a convenit sa fie sclav, a plecat.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  14 Aprilie 2016, 17:45
Postat de dinamo_fan pe 14 Aprilie 2016, 17:21

hai sa fim seriosi...poate la steaua e mai exagerat lucrul asta insa patronii au ultimul cuvant peste tot in lume. vedem prin EL echipe puternice in faza grupelor jucand cu rezervele, in cupa iar multe echipe joaca cu rezervele. cine credeti ca impune acest lucru. Vedeti prin cupele Angliei ce jucatori se folosesc acolo. de asta sunt loturile de 25 de jucatori ca sa joace toti. si e normal ca finala campionatului sa fie prioritara fata de o semifinala de cupa ligii unde deja pleci cu 1-0 avantaj. si Astra si Steaua si Dinamo samd au bagat rezervele in aceasta competitie.

Bre eu am urmarit premier league de la fatza locului din Londra incepinD cu 1990 . Pe timpul ala desi Anglia era cu 200 de ani mai avansata decit mediul rural din Romania nu exista "digit-alul" . Erau 4 televiziuni " mari si late" . Channel 4, ITV, BBC 1 si BBC 2 . Se transmiteau meciurile din premier league si cupa Angliei " pe banda rulanta " dar niciodata, repet niciodata nu aparea pe "sticla" patronul vreunui club sa isi dea cu pararea despre ce si cum . Nici macar presedintii cluburilor . Pur si simplu se comenta meciul si se analiza d.p.d.v tehnico tactic ce si cum . Arbitrajul se comenta foarte rar si fara strigate si "boceli" .

Vezi toate comentariile (57)
Comentează