GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TRANSFER

România ar mai fi putut avea un jucător la Real Madrid! "Am stat cu contractul pe masă 3 zile"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 14:16

Gică Popescu a explicat cum a fost la un pas de a juca la Real Madrid, dar a refuzat să semneze un contract pe care l-a avut acasă timp de 3 zile. 

"Am avut două zile contractul lui Real Madrid în 90 pe masă, pe noptieră și nu l-am semnat. M-am dus la Gică și i-am spus dacă el a cerut bilete de avion.

Nu știam nimic și mi-a zis să las biletele de avion și să cer bani. De multe ori m-am gândit ce era dacă mă duceam la Real Madrid atunci...", a spus Gheorghe Popescu la TV DolceSport.

...despre Real Madrid: "Nu știam ce înseamnă Real Madrid atunci. Nu aveam informații multe în 90 și să cântăresc ce înseamnă. Auzisem de trei ori de Real Madrid aici".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
10201741094405690
Tudoroiu Mariana  •  22 Noiembrie 2016, 22:57

Inseamna ca erai ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  22 Noiembrie 2016, 21:28

cum poti sa spui (azi!) ca la 18 ani auzise-i de Real de 3 ori?!

George
George  •  22 Noiembrie 2016, 21:06

Mai gicutzu, mai baiatule..........pai de aia esti tu baciu' ( ciobanul ). De aceea si radea aia in olandia de tine, cand erai tu la antrenamente si spunea la telefon prietenelor ca esti plictisitor.............fata nu se referea ca esti plictisitor ( doar ) in pat, ci........tot timpul. Erai preocupat sa pari domn, sa pari educat, cult..........frumos ca un Apollo si puternic ca un Hercule....................baciule.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează