FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - BOTOȘANI 1-1

Finanțatorul lui FC Botoșani își face praf jucătorii după ce i-a trimis cu trenul la Severin: "Eu nu cred în oboseală! Să le pun stewardese? Să-i gâdil în tălpi?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 22:51

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a fost foarte nemulțumit de evoluția echipei sale, după ce formația antrenată de Leo Grozavu a fost egalată la ultima fază a meciului cu Pandurii (1-1).

"Eu nu cred în oboseală. Cred în incompetență, a tuturor. În afară de portar și de Golofca, sunt incompetenți cu toții. Nu poți să faci egal. În felul ăsta n-avem nicio șansă la Timișoara, cu oamenii ăia.

Ce să le fac? Să le pun stewardese? Să-i gâdil în tălpi? Ce să le fac să bată o echipă ca Pandurii? Când am avut două penalty-uri și ocazii singur cu portarul", a declarat Iftime la TV Digi Sport.

La finalul meciului cu Pandurii, fotbaliștii botoșăneni au acuzat oboseala, după ce au fost nevoiți să facă jumătate de drum până la Severin cu trenul și restul cu autocarul.

Citește și:

Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
Stranieri
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei
Superliga
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (6)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  22 Aprilie 2017, 00:42

asta se numeste "NESIMTIREA stapanului de sclavi"!

116530435479785
Anca Toma  •  22 Aprilie 2017, 00:11

Pai in primul rand lipsa totala de profesionalism la dvs.V-ati rugat de anonimul Grozavu(ma refer la CV de antrenor) sa ramana pe banca chiar si-n urma acelui gest necugetat cu Golofca.Apoi mentalitatea echipei o imprima antrenorul.el nu vedeti ca parca-i in amicale .Face experienta cu jucatorii ,la un meci e unul ,apoi altul.Daca ati analiza la cere ulimele 20 de meciuri o sa vedeti ca echipa dvs n-a jucat decat in vreo 3-4.Pai tot o dati ca Leo pregateste fizic foarte bine.Pai erau prin minutul 60 si unii erau picati,asta in conditiile in care nu mai jucati decat in campionat.Timisorenii cu jucatori adusi de peste noapte din ligile inferioare joaca pe 3 fronturi.

983732924972315
Soos Vilmos  •  22 Aprilie 2017, 12:53

Mitocania este o boala de care nu te lecuiste bogatia.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează