FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Prima reacție a lui Rotaru, patronul CS U Craiova, după ce Mititelu a anunțat că-și face echipă în Liga a 4-a: "Voi susține orice echipă nou-înființată"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iunie 2017 12:25

Mihai Rotaru, finanțatorul echipei CS U Craiova, a comentat planul lui Adrian Mititelu, acela de a reînscrie FC U Craiova în fotbal, în Liga a 4-a, din acest sezon. (Detalii despre proiect aici).

"Dacă suporterii doresc să se atașeze unui club nou-înființat, să o facă. Noi încurajăm orice echipă nou-înființată din Oltenia. Chiar aseară am auzit că a fost înființată o echipă numită Universitatea '48.  Universitatea Craiova nu a murit. Trăiește în Liga 1 și joacă în cupele europene în sezonul viitor", a spus Rotaru la TV Sport ro.

Rotaru a vorbit și despre războiul cu Mititelu pentru palmaresul Științei și susține că el ar deține, de fapt, mărcile Universității Craiova.

"Noi avem toată mărcile înregistrate la OSIM. Leul este al nostru. Clubul Sportiv Universitatea Craiova are o hotărâre executivă și definitivă prin care s-au anulat toate mărcile deținute de Mititelu. Noi nu suntem continuatoarea echipei lui Mititelu, care e în faliment. Noi suntem Clubul Sportiv Universitatea Craiova.

Vom trimite acte la UEFA, ca să se arate că suntem continuatoarea Universității Craiova. Avem o decizie executorie, dar așteptăm să fie și irevocabilă. Clubul Sportiv Universitatea Craiova este unul singur, cel din 1948 până în prezent, care a jucat în semifinalele Cupei UEFA", a adăugat Rotaru.

"CS U se folosește fraudulos de numele Universitatea. Leul e la mine, nu la CSU Craiova. Cei de acolo au câștigat doar un proces privind numele, dar nu au legătură cu leul de pe siglă și cu palmaresul.

Am făcut publică decizia Tribunalului în care s-a stabilit că Universitatea Craiova e continuatoarea echipei din 1948. Îi voi chema în civil pentru a-i reclama că au venit să ne ia nouă activitatea. E un concubinaj între Mircea Sandu și Lia Olguța Vasilescu, ascultați-mă!"  Adrian Mititelu

Citește și: Dialog INCENDIAR la TV în această dimineață » Contre dure între un jurnalist și Mititelu: "Ai ucis cea mai frumoasă echipă din România, plâng la mormântul ei!" / "Nu e adevărat, prindeți fluturi"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
fan_stiinta
fan_stiinta  •  22 Iunie 2017, 14:11

Rspect Mihai Rotaru! In sfarsit a pus punctul pe i. Astfel de interventii trebuiesc facute mai des ca sa dam peste bot tuturor mancatorilor de maro de pe la gesepe, sportpunctro, digisport si alte canalii din astea. STIINTA E NUMAI UNA = Club Sportiv Universitatea Craiova!

fcu1948
fcu1948  •  22 Iunie 2017, 21:28

Cât tupeu pe borfa$ul ăsta care a țepuit statul român cu peste 80 milioane euro! Tocmai el și-a găsit să vorbească de echipe nou înființate, când clona fondată de el, olguța și pesede abia a împlinit 4 anișori de existență! Și încă ceva, pușcăriabilule- SRL-ul tău se numește SC BLUE LION CAPITAL, nu Universitatea Craiova!

326192847795467
Juventin Bianconero  •  22 Iunie 2017, 15:55
Postat de Adrian Addryano pe 22 Iunie 2017, 15:45

Tribunalul Dolj a specificat clar:actualul club sportiv de drept public nu are nicio legatura juridica cu fostul club sportiv de drept public din care s-a desprins partial sectia de fotbal in 91' si definitiv in 94' cand echipa a devenit 100% privata asa cum sant toate in lumea asta!!!!!!!!!!Fostul club sportiv de drept public nu mai exista a fost radiat din cauza datoriilor imense!!!!!!!!SCMU asa se numesc acum sectiile actualului club sportiv,pentru ca au vrut sa scape de datorii si au schimbat denumirea clubului,au scapat de datorii dar oltenii s-au ales cu o clona a fostului club sportiv,asa cum a specificat si TRIBUNALUL DOLJ!!!!!!!!!!Situatia este asemanatoare cu cea a clubului Politehnica Iasi care avea datorii imense si ca sa scape de ele au schimbat denumirea in CSMS Iasi!!!!!!!!!!Au scapat de datorii dar iesenii s-au ales cu o clona a fostului club!!!!!!!!!!Asta este ADRVARUL PE CARE ORICE OM CU MINIME CUNOSTINTE JURIDICE IL CUNOASTE si pe care Tribunalul Dolj l-a spus clar prin doua hotarari judecatoresti!!!!!!!!!!

Minti grosolan. Instanta a spus ca csu nu are nicio legatura cu fcu a lui mititelu. Ba mai mult, a spus ca csu e continuatoarea si are stema, culori , palmares iar lui mititelu i s-au anulat marcile pe care le inregistrase el cu familia lui, citez:" cu reacredinta". Atat timp cat exista o decizie judecatoreasca definitiva si executorie in acest sens, minti grosolan.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează