FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică e pus într-o situație incredibilă la FCSB » Primul jucător care răbufnește: "Vreau să joc mai mult"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iunie 2017 09:28

Gnohere a povestit deja că i-a pus în vedere antrenorului să-l folosească mai des decât anul trecut. Francezul pare imposibil de mulțumit, antrenorul trebuie să împace 11 jucători care concurează pe 5 locuri.

Dică trebuie să respecte criteriile pe care i le fixează Becali și să-și țină mulțumiți jucătorii. Sigur, toți antrenorii trebuie să suporte presiunea conducerii și frustrările pe care le mai au fotbaliștii. Doar că misiunea lui Nicolae pare ca dintr-un concurs TV în care participanții se chinuie să supraviețuiască printre diferite probe!

Gnohere a recunoscut că a purtat o discuție cu noul antrenor: "I-am zis că trebuie să joc mai mult decât până acum!".

Francezul a prins doar 3 meciuri ca titular la FCSB în sezonul trecut, în jumătatea de an consumată de când a fost achiziționat de la Dinamo. Nu pare să aibă șanse să joace mai mult, oricât ar vrea Dică să-i satisfacă pretenția. Antrenorul are prea mulți oameni care vor neapărat să joace și prea puține locuri.

De la mijloc în sus, în sistemul 4-2-3-1 pe care îl preferă Becali, un loc dintre cele 6 e ocupat de Dennis Man. Nu pentru că ar fi atât de bun încât să nu-l scoată nimeni din "11"-le ideal, doar că arădeanul trebuie să fie pe teren ca să se respecte regula U21.

Mai departe, rămân 11 fotbaliști pe cinci locuri: Gnohere, Budescu, Alibec, Florin Tănase, Ovidiu Popescu, Pintilii, Teixeira, Amorim, Jakolis, Enache, Achim. Plus câteva condiții care se subînțeleg sau pe care le pronunță Gigi. 

- Alibec și Budescu trebuie să fie titulari. Pentru că sunt cei mai buni din campionat, decisivi în rezultatele pe care le-a produs Astra în ultimii doi ani. Și fiindcă niciunul dintre ei nu suportă să stea pe margine. Nu tolerează nici măcar să fie schimbați pe parcursul jocurilor! Reghecampf s-a convins când l-a înlocuit pe Alibec și s-a trezit că atacantul l-a împins când a ieșit de pe teren, în loc să-l salute.

- Teixeira are un statut apropiat de al celor doi. Portughezul a venit și el ca o vedetă, chiar dacă are aproape 37 de ani. Și nu e obișnuit să fie soluție de backup, el a fost om de bază la toate cluburile românești pe la care a mai trecut: Brașov, Petrolul, Rapid, Astra. 

- Florin Tănase și Ovidiu Popescu sunt printre favoriții patronului. Becali crede că-i va vinde în anii următori cu profit imens. Mai ales Tănase trebuie să joace mai mult. El a costat 1,5 milioane de euro și are de justificat investiția uriașă. Popescu deține un avantaj: ar mai putea juca fundaș dreapta, unde singura opțiune evidentă e Pleașcă.

- Pintilii nu poate lipsi din echipă, în mod normal, din moment ce e singurul închizător clar din lot. Ar mai fi unul, Lucian Filip, numai că el a avut ambii genunchi rupți și se află în recuperare.

Tot mai rămân cinci jucători pe dinafară: Gnohere, Amorim, Jakolis, Enache, Achim. 

"Dică mi-a zis că se gândește să joace 3-4-3. Îl las doar două-trei meciuri, până mă conving eu. Dacă nu merge, trecem în 4-2-3-1, sistemul pe care-l știu eu. Normal că mă bag, că sunt banii mei!"
Gigi Becali, patron FCSB

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (101)
visarionpalnie
visarionpalnie  •  29 Iunie 2017, 13:02

Respect maxim # Florin TALPAN! Respect MAXIM adevaratilor stelisti! ...pt. restul...OOOOOOOOOOO...si degajeaza Nita!

rinist
rinist  •  29 Iunie 2017, 13:28
Postat de saviola2_8 pe 29 Iunie 2017, 13:21

adevarul doare, si mai ales pentru cei cativa postaci platiti de la rin de pe aici....sincer pe aici sunt prea putin dinamovisti adevarati care dau in negoita si care vad realitatea, restu`s postaci ciorbari, normal ca=i deranejaza astfel de comenturi realiste, ei sunt platiti sa distorsioneze adevarul.

Nu stiu ce exemplare s-au aciuat aici; vreo 3 *** m-au facut gigist fara ca eu sa-i fi jignit, de fapt nici nu ma adresasem lor. Am cunostinte dinamoviste, discutam la modul amical despre fotbal si ma asteptam ca aceeasi atmosfera s-o regasesc pe un forum despre sport

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rinist
rinist  •  29 Iunie 2017, 12:52
Postat de saviola2_8 pe 29 Iunie 2017, 12:49

oghjeru e doar un profitor care mulgeee si iar mulge ca atat stie, sa stoarca steaua de bani, asta nu inseamna ca echipa de azi nu e steaua, care printr-o conjucntrua nefavorabila si datorita lacomiei si coruptiei armatei, sau ma rog conducatorilor de atunci a ajuns pe maineile neghiobului. Sa afirmi ca o echipa nou infiintata in liga 5-a cu palmarez zero, e steaua, doar pt ca un jurist a castigat desenul ala in intsanta( si asta tot din cauza lui jiji ca a radiact afc-ul, multi habar n-au de asta) mi se pare ceva tipic oamenilor cu iq mic si cu *** major. La dinamo e si mai rau echipa e impartia intre minister, badea si sc lui negoita care nici macar investitot nu e ca n-a achitat la badea, si acolo palmaresu e clar la badea dar si istoria si culori si tot.Insa negoitu viseaza in continuare la mall=uri in groapa.

Cam toti oamenii echilibrati pe care-i cunosc subscriu acestui punct de vedere, indiferent daca sunt stelisti sau nu

Vezi toate comentariile (101)
Comentează