INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROMÂNIA

VIDEO Contra, îngrijorat după ce a văzut Anderlecht - PSG: "E o problemă mare"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 octombrie 2017 08:59

Cosmin Contra, selecționerul României, a asistat la meciul Anderlecht - PSG, 0-4, din grupele Champions League.

Contra a vorbit despre cei doi români de la formația belgiană, Alex Chipciu și Nicolae Stanciu, și se declară îngrijorat de faptul că cei doi nu intră în vederile antrenorului Hein Vanhaezebrouck.

"Alexandru Chipciu era un om de bază cu orice antrenor care venea la Anderlecht, dar se pare că nu intră în planurile noului antrenor. E o problemă mare, pentru că are de suferit şi echipa naţională. Vreau să vorbesc cu cei doi băieţi.

O să mă întâlnesc cu ei, vom mânca împreună. Vreau să ascult ce cred ei că se întâmplă în momentul de faţă la echipă", a spus Contra la TV Telekom Sport.

Alex Chipciu și Nicolae Stanciu au fost rezerve și nu au jucat niciun minut contra celor de la PSG.

Vezi AICI video cu rezumatul Anderlecht - PSG

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
dvd1
dvd1  •  19 Octombrie 2017, 11:05

Hapciu si Nucusor 2 petarde care nici pe maidan nu au loc. Trebuie sa invete toti ca nu trebuie sa ia pe nimeni de la cea mai scirbavnica si blatista echipa de pe pamint in speta Steaua/FCSB

mountytoma
mountytoma  •  19 Octombrie 2017, 10:24

mare pacat ca nu se gaseste nici un jurnalist si nici un om de fotbal care sa le spuna celor doua "vedete" chipciu si stanciu ca vor ajunge la fel ca Mitea (ala fost la Ajax care acum mananca de pe jos!) daca nu pun osul la treaba in FOLOSUL ECHIPEI si nu al lor personal! ei doi nu mai joaca pentru echipa de mult timp, de aceea sunt rezerve! aducandu-i titulari la nationala, Daum si acum Contra nu fac altceva decat sa le prelungeasca agonia! Al Ionita joaca mult mai bine si chipciu in mod normal nu are dreptul sa ii ocupe locul in nationala! iar stanciu saracul nici nu are unde sa joace, e prea slab pentru orice post!

fangigi
fangigi  •  19 Octombrie 2017, 22:10

Doua nonvalori cu care s-au tepuit belgienii!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează