FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - JUVENTUS 3-1

Devis Mangia, vrăjit de suporterii lui CS U după primul meci oficial acasă: "Seamănă cu cei ai lui Napoli"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 21:22

Devis Mangia se bucură de victoria din meciul cu Juventus București, scor 3-1, în primul meci oficial de pe noul stadion "Ion Oblemenco". Îi compară pe fanii Craiovei cu cei ai lui Napoli, formația italiană recunoscută pentru ultrașii pe care îi are.

"Am făcut un meci deosebit, aveam nevoie de asta. Puteam marca de mai multe ori. Per total pot spune că sunt mulțumit de prestația echipei.

Când se fac multe schimbări în echipă există anumite riscuri. A contat mult atitudinea jucătorilor de azi, care a fost una extrem de pozitivă.

Trebuie să le mulțumim suporterilor. E un mare ajutor dat echipei faptul că ne-am mutat acasă. Suporterii pot schimba ritmul unei echipe, ne ajută mult.

Suporterii Craiovei sunt precum cei ai lui Napoli. Și culorile sunt asemănătoare, dar și atmosfera seamănă destul de mult", a zis Devis Mangia la LookTV.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (38)
robotzel
robotzel  •  18 Noiembrie 2017, 21:44

daca si suporterii clonei sunt asemanatori cu ai lui napoli inseamna ca a inebunit lumea. aceasta echipa adusa in liga a doua cu forta iar de acolo acceptata in liga 1 prin modificarea regulamentului cu dedicatie este o boala a fotbalului modern. este exemplu de cum sa nu se procedeze in sport. o lipsa de fair play care depaseste orice limita de bun sint iar suporterii care sunt langa aceasta echipa reprezinta fix acelasi sistem corupt existent in romania si patronat de PSD.

lionforever
lionforever  •  18 Noiembrie 2017, 22:08

Terminați bai cu politica și vedeți-va de ajica al vostru azi sa demonstrat iubirea pentru Universitatea , nu mai apare ciurezu cu autobuzele lui vorbiți numai cai verzi pe pereți . Dacă au venit 17.500 cu Colentina vorbele voastre sunt nule .

echilibrat
echilibrat  •  18 Noiembrie 2017, 21:52
Postat de stefy29 pe 18 Noiembrie 2017, 21:47

mangia tu stii ca ***.u.l. ce-l antrenezi a fost inscris abuziv in liga a 2-a?

Dar parca Nicolo Napoli a stiut ca srl-urile lui Mititelu au fost niste clone fara valoare, unul dintre ele - Fotbal Club U Craiova (un fel de fcsb mititelian) - bagat abuziv in liga 1 in 2002, chiar dupa infiintare ?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează