FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Gigi Becali a anunțat pe cine va susține la președinția FRF: "Îi caut numărul și îl sun"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 20:42

Gigi Becali, patronul lui FCSB, spune că-l va susține pe Ionuț Lupescu la alegerile pentru președinția FRF de pe 18 aprilie.

"Lupescu e singurul care-l poate bate pe Burleanu. El e dator fotbalului și trebuie să revină pentru un mic sprijin. Burleanu are foarte mare influență la AJF-uri. Dacă vine Ionuț Lupescu, influența lui Burleanu nu-și mai poate face efectul. Îi facem noi campanie lui Lupescu.

Burleanu e antifotbal. Eu nu l-am sunat pe Lupescu pentru că nu i-am găsit numărul. Mâine sper să fac rost de numărul lui și să-l sun. Eu cred că el vrea să candideze, dar vrea să fie sigur 100% că va câștiga", a declarat Becali la TV Digi Sport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (27)
valyomanyd
valyomanyd  •  23 Ianuarie 2018, 22:04

În ce calitate îl susține nea Gigică pe Lupescu ? El nu are nici o funcție la Fcsb, e doar purtătorul de cuvânt al acestei echipe și antrenorul principal ....din umbră !

maradona5
maradona5  •  23 Ianuarie 2018, 21:00

Imediat a aparut oierul infractor cu o vrajeala - vrea sa fie prieten cu Lupescu. Sper sa ii inchida clona fara cis cat mai repede

jim_raynor
jim_raynor  •  23 Ianuarie 2018, 21:57
Postat de steaua1986forever pe 23 Ianuarie 2018, 21:54

Ce ai baut? Daca vine Lupescu iese rinamo campioana, doar nu crezi ca e un pui de stelist de mic baiatul asta? Si cand era la FRF (oare de ce a plecat atunci, chiar ne prefacem toti ca uitam?) a ajutat acea echipa, nu e nici un secret, va imaginati ce o sa fie acum cand o sa fie sprijinit de toti?

alt propagandist fecesbean.... la fel de prostovan.....

Vezi toate comentariile (27)
Comentează