FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali e fazanul Europei » Situația jenantă în care se află FCSB

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 mai 2018 00:00

Situaţia din România, în care clubul care investeşte în ultimii 2 ani de peste 7 ori mai mult în achiziția de jucători faţă de al doilea club activ în mercato şi nu ia niciun trofeu, nu mai este regăsită aproape nicăieri

FCSB a pierdut titlul. Pentru al 3-lea an consecutiv. Şi tot pentru al treilea an consecutiv, FCSB a fost, de departe, clubul numărul 1 în România la capitolul sume cheltuite pe achiziţii de fotbalişti.

E un paradox pe care îl propune clubul roş-albastru şi, în acelaşi timp, o dovadă clară de lipsă de randament a politicii de management în raportul investiţii versus trofee câştigate.

Gazeta Sporturilor a analizat ce se întâmplă în alte campionate din Europa din această perspectivă. Şi cum în ultimii 2 ani FCSB n-a luat nici măcar un trofeu, deşi a investit de peste 7 ori mai mult decât al doilea club în această ierarhie financiară, ziarul s-a raportat în fiecare ţară la formaţia care a cumpărat de cei mai mulţi bani pe parcursul sezoanelor 2016-2017 şi 2017-2018.

Concluzia este una singură! Nimeni, cu excepția unui singur club din Europa, nu se află în situația FCSB-ului.

Vezi o analiză detaliată acum pe platforma Gazeta Digitală și din zori la chioșcuri cum a ajuns FCSB într-o situație incredibilă cu investiții uriașe și performanțe slabe în Liga 1, dar și cum se întâmplă în celelalte campionate ale Europei.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

EXCLUSIV Răzvan Lucescu face praf fotbalul din România: "Naționala nu mai există! La Liga 1 nu mă mai uit, nu-s idiot! Impresarii și șefii de club fac jocurile"

Mergeți pe mâna noastră! Cele mai bune pariuri de azi!

Citește și:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”
Superliga
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (46)
radufl
radufl  •  25 Mai 2018, 09:18

Ba mai degrabă e fazanul GSP: pe site-ul vostru, pagina de start - la ora 9:10 apare de 15 ori numele Becali în titluri + 8 fotografii cu acest individ. Acesta este site-ul unde lucrează Ioanițoaia, Tolontan, Buzărin, Geambașu, Andrieș, Naum și alții. Nici nu mă miră că aveți cititorii pe care-i meritați...

fc5b.
fc5b.  •  25 Mai 2018, 02:32

Cum sa faci o oaie fazan !?

hitman222
hitman222  •  25 Mai 2018, 05:08
Postat de florar pe 25 Mai 2018, 04:37

GSP prin acest articol demonstreaza ca nu pot gandi economic corect...Steaua o fi adus jucatori de milioane dar sigur a vandut de mult mai mult...Cand il vinzi pe Stanciu cu aproape 10 milioane desigur ca trebuie sa cumperi alti jucatori... Daca CFR a cumparat pe Ionita ,Costache,Bordeanu,Tucudean,Boly cu aproape 3 milioane ,GSP ne spune ca Steaua a cumparat de 7 ori mai mult? Dar GSP de ce nu spun si de cate ori a vandut mai mult Steaua fata de toata Liga 1?E la fel ca la fotbal...GSP mereu spune ca publicul vine la stadion pentru a vedea goluri dar daca nu- ti place echipa care a inscris cel mai mult o treci pe cea mai buna aparare...

Ce steaua visezi zootehnistule? Scrie fcsb mincinos rural, lasa steaua in pace.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează