FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gest unic pregătit de fanii lui Dinamo! Ce vor face pentru ca Nistor să nu plece la FCSB + Reacția jucătorului

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 august 2018 08:59

Gigi Becali, patronul FCSB, insistă pentru transferul mijlocașului Dan Nistor, 30 de ani, și oferă 500.000 de euro plus Kamer Qaka.

Așa cum a anunțat GSP.RO marți, Nistor a negociat prelungirea cu șefii clubului Dinamo, dar aceștia nu vor nici să-i mărească salariul, nici să-i dea o primă (Detalii aici).

Fanii "câinilor"  au decis să ia măsuri pentru ca mijlocașul să semnze prelungirea contractului scadent peste un an și jumătate. Astfel, doi reprezentanți ai proiectului "Doar Dinamo București", prin care fanii vor să preia un pachet de acțiuni la club, au anunțat că banii strânși de la fani până acum drept cotizație îi vor fi oferiți căpitanului dinamovist pentru ca acesta să continue la Dinamo și să refuze oferta de 20.000 de euro pe lună de la Gigi Becali. În prezent, Nistor primește de la Dinamo 10.000 de euro pe lună.

"Le mulţumesc fanilor pentru iniţiativă! Este un lucru remarcabil, dar în niciun caz nu vreau banii acestora! Este vorba de aprecierea clubului, aprecierea fanilor o am!"
Dan Nistor pentru TV Telekom Sport

1.100.000 €este cota lui Dan Nistor, potrivit transfermarkt

Citește și: Gigi Becali dezvăluie de ce îl vrea pe Dan Nistor: "Eu nu cunosc fotbal, dar asta cred! Avem noi vreo problemă cu Dinamo?"

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (52)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 August 2018, 13:44

un gest frumos, insa de aceste aspecte ar trebui sa se ocupe conducerea. aberatia GSP ca daca nu i se mareste contractul Nistor pleaca la steaua e genul de intoxicare adresata prostacilor cu IQ sub 50. Nistor mai are contract 2 ani cu cu Dinamo, nu pleaca nicaieri de capul lui. Peste 2 ani nici nu se stie daca steaua va mai exista in varianta fcsb.

adicn
adicn  •  22 August 2018, 12:29

Pe ăștia iar i-o prostit fripturistul pesedist, să facă chetă, ca-n cazul regretatului Ekeng.. Altfel, cât de penibil e să aduni bani să-i dai limitatului(nu din pdvd fotbalistic) de Nistor, ca să nu plece la rivală?!

cristi_oase
cristi_oase  •  22 August 2018, 11:39
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 22 August 2018, 11:27

kenzo4(patru), dacă voiai să fii, în același timp, deștept și ironic, trebuia să cuprinzi între ghilimele ambele cuvinte "e" și "multe". De genul..."e multe". Așa, însă, ai fost doar...ironic.

Ne-ai dat pe spate "desteptule".Cred ca ai fost premiant alaturi de cioban . Ps:nu te obosi sa raspunzi , fortezi prea mult neuronul din dotare .

Vezi toate comentariile (52)
Comentează