INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 ÎN TUR)

FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 în tur) // Consolarea lui Nicolae Dică: "Patronul are foarte mulți bani și nu este o problemă pentru el ratarea calificării"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2018 23:50

FCSB a câștigat partida retur cu Rapid Viena, scor 2-1, insuficient însă pentru calificarea în grupele Europa League. În tur, austriecii s-au impus cu 3-1.

Nicolae Dică dă vina pe neșansă și pe gazonul prost de pe Arena Națională. 

"Sunt dezamăgit, mai ales că am condus cu 2-0. Imediat după pauză am avut șansa de a face 3-0. Am primit gol după o fază fixă, nu am urmărit mingea, am fost neatenți. Consider că băieții au avut atitudinea corectă, am fost foarte aproape, dar din păcate ne-a lipsit șansa. Ar fi ușor să dăm vina pe un singur jucător. Când pierdem, pierdem toți.

Pe Mihai Roman l-am scos pentru că nu mai putea să continue jocul. Așa s-a întâmplat și la Viena. Am dorit să introducem forțe proaspete.

Noi am avut un adversar puternic astăzi, cu un buget de 30 de milioane de euro, de 3 ori mai mare decât al nostru. Este rău pentru fotbalul nostru că nu avem echipe în grupele cupelor europene. Uitați-vă ce teren avem pentru Europa League. Noi avem pretenții de Liga Campionilor, dar nu putem să avem grijă de un gazon", a declarat Dică pentru Pro X.

"Din câte știu, patronul are foarte mulți bani și nu este o problemă pentru el ratarea calificării. Trebuie să privim înainte, avem ca obiectiv câștigarea campionatului și trebuie să ne concentrăm doar pe asta"
Nicolae Dică

Vezi și: Gigi Becali anunță cea mai tristă seară europeană din viața lui: "O să mai plece doi jucători! Nu mai am ce face cu ei"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (67)
958984520821048
Sorin Dreyer  •  31 August 2018, 11:26

Jijica,nu mai sta pe ganduri ca vine viitura. Cu Dica,care o are mica de tot,vei pierde si Campionatul.Pe langa ca,vorba lui Alibec,e puscarie de antrenor,mai este si ghinionist,si pagubos. I-al Jijica repede pe Edi,ca e liber si vine si lasa-l sa-si faca treaba,ca e antrenor nu carlig de rufe.Dica e pe faras,poate face treaba la Mioveni.

para.para
para.para  •  31 August 2018, 09:44

Danke schön Rapid Wien !!!

valiza.epo
valiza.epo  •  31 August 2018, 09:40

Daca se baga in banii lui Becali Dica ar putea sa plateasca scump! Banii sunt ai fetelor lui nea Gigi, Dicane! Cat despre gazon... cui i-a incredintat Primaria intretinerea lui? Cumva... lui Gigi Becali, nasul primaritei?!?

Vezi toate comentariile (67)
Comentează