FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

"Nu am mai vorbit cu domnul Becali, dar nu l-aș felicita pentru alegerea lui Teja" » Adversarul din Liga 1 critică decizia celor de la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 ianuarie 2019 18:35

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, crede că Gigi Becali a greșit când l-a numit pe Mihai Teja în funcția de antrenor principal la FCSB. 

"Nu am mai vorbit de mult timp cu domnul Becali, dar în niciun caz nu l-aș felicita pentru că l-a ales pe Mihai Teja. Fără să am nimic cu el, mi se pare un om OK, nu îl cunosc personal, dar dacă vrea să facă performanță trebuie să aducă un altfel de antrenor.

Nu cred că ar accepta domnul Becali un antrenor străin. E prea impulsiv și nu cred că i-ar accepta ideile. E prea dificil la un moment dat, prea posesiv.

E important că FCSB are bani și are jucători, dar are nevoie și de un antrenor cu încrederea patronului", a declarat Iftime la Pro X. 

Vezi și: 

EXCLUSIV Harlem Gnohere are doi favoriți în Liga 1, niciunul de la FCSB: "Sunt incredibili!" » Unul joacă la marea rivală

Citește și:

De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă
Superliga
De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Tenis
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (15)
kikostel
kikostel  •  02 Ianuarie 2019, 19:59

Problema Dl. Becali e că nu se ridică mai sus de nivelul de la stână. A falimentat toate afacerile cu alt obiect de activitate decât bisnita. Doar la bișniță se pricepe, să cumpere ieftin, profitând de necinstea sau sărăcia unora și să revândă la prețul corect. FCSB alunecă tot mai jos. Locul 2 va deveni în curând locul 3 sau chiar mai jos. Norocul lui a fost că prea puțin se mai investește în fotbal.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  02 Ianuarie 2019, 21:42
Postat de Dan Ionescu pe 02 Ianuarie 2019, 19:58

Bai C.Mosnegutu Becali e finantator ,Iftimie e ....FCBT e-n Liga 1 datorita unui caracter de exceptie Cornel Sfaiter.Daca s-ar face un sondaj de opinie printre suporterii botosaneni Sfaiter e iubit de peste 90%,Iftimie nu cred ca nici de 2%.Becali are buget mare pentru ca investeste cumpara scump ,dar mai si baga in transferuri.Iftimie a luat doua milioane din transferuri si n-a bagat un cent sa aduca alti jucatori.Lui Becali ii pun bete in roate lui Iftimie ii da bani si primaria si C.J.Singurul care isi poate permite sa vorbeasca e patronul de la CFR ca si el baga bani .Botosani a vandut scump in era Sfaiter ,de-acu cine sa mai cumpere de la o echipa la retrogradare.Nu vexzi ce vine la Botosani?Brekalo,Papa,Trujic...fotbalisti de prin Liga 2 Croatia ,Albania...Cine vine sa joace pe doi lei?!Doi lei ii dai de 2 iti joaca.Nu mai faceti comparatie intre Becali un finantator si alti neicanimeni.Sunt multi bosorogi care cred ca daca dau la amante masina de lux si aur sunt mari finantatori.

Eu nu am spus ca nu e FINANTATOR. Am spus doar ca fiind un finantator asa de destept care se pricepe la toatge si numai, numai el are dreptate isi va finanta, cat de curand, PROPRIUL FALIMENT!!! Deja, e departe de indeplinirea obiectivului, si intre noi fie vorba nci Hristos nu-l mai ajuta pentru ca-i FARISEU, si in plus se cearta cu toata lumea (desi promitea ca nu va mai face = FARISEISM) si si-i pune pe toti in cap si mai ale impotriva. A ajuns acum sa creada ca sunt unii care-i vor binele si-i dau sfaturi bune. Nici nu-si da seama ca acele sfaturi sunt de fapt niste "strambe"menite sa-l adoarma si s-o ia iar in... freza. Noapte buna MARELE FINANTATOR!!!!

fairplayromania
fairplayromania  •  02 Ianuarie 2019, 20:24

De ce nu puneti poza cu Valeriu Iftimie ? Ee este cel care dă interviul ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează