FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - HERMANNSTADT 1-1

CFR CLUJ - HERMANNSTADT 1-1 // Campioana, ajutată de Marius Avram! CFR trebuia să joace în „10” din minutul 29 » Verdictul expertului în arbitraj

Toni Conceicao // FOTO: Arhivă GSP
Toni Conceicao // FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 22:31

CFR Cluj a remizat sâmbătă seara pe teren propriu cu Hermannstadt, 1-1, într-o partidă din etapa a 22-a a Ligii 1. Campioana en-titre a fost condusă cu 0-1, dar a egalat în minutul 77, prin George Țucudean.

Minutul 29 a adus o fază extrem de dură, în care Ciprian Deac ar fi trebuit să fie eliminat după o intrare imprudentă asupra lui Daniel Tătar. La scorul de 0-0, Deac l-a tamponat dur pe adversarul său direct, însă a primit doar cartonaș galben din partea lui Marius Avram.

Faza a avut însă o finalitate pozitivă pentru sibieni, același Daniel Tătar marcând superb din lovitură liberă. 

La finalul partidei, fostul arbitru Dan Lăzărescu a disecat faza la TV Telekom Sport și a ajuns la concluzia că Deac trebuia să fie eliminat direct pentru duritatea faultului pe care l-a comis asupra lui Tătar. 

Vezi și: CFR CLUJ - HERMANNSTADT 1-1 // Analiza lui Toni Conceicao după remiza cu Hermannstadt: ce l-a nemulțumit + ce spune despre lupta la titlu

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (30)
zagna
zagna  •  02 Februarie 2019, 23:09

Si penalty neacordat pentru sibieni, iar in faza similara acordat usor pentru clujeni ! Avram arbitru de judet !

cpt.ahab
cpt.ahab  •  03 Februarie 2019, 09:04

Lăzărescu nu a fost arbitru, ci tușier. Adică unul care flutura un steguleț pe margine. Acum e expert în arbitraj! N-o avea și el vreun doctorat făcut cu Gabi Oprea?!:))

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  03 Februarie 2019, 00:52

Si calaresenii si sibienii au fost furati de arbitri dar pentru ca beneficiare au fost FCSB si CFR lucrul acesta este trecut la neobservabile. Si ne mai miram ca nu avem fotbal!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează