FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - HERMANNSTADT 1-1

CFR CLUJ - HERMANNSTADT 1-1 // Analiza lui Toni Conceicao după remiza cu Hermannstadt: ce l-a nemulțumit + ce spune despre lupta la titlu

Toni Conceicao
Toni Conceicao

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 22:23

CFR Cluj - Hermannstadt // Toni Conceicao, antrenorul lui CFR Cluj, a ținut să-și felicite jucătorii la finalul meciului cu Hermannstadt, 1-1, în ciuda faptului că echipa sa a ratat șansa de a se distanța de FCSB. 

„Consider că am pierdut două puncte, echipa merita un rezultat mai bun. Jucătorii au muncit foarte mult, iar eu sunt mândru de echipa mea, am jucat bine, am avut foate multe ocazii de gol. Era important să marcăm primii, apoi am devenit nervoși după primirea golului. Sunt trist pentru acest rezultat, dar sunt mulțumit de dăruirea de care jucătorii au dat dovadă pe parcursul meciului

Aceasta este echipa noastră, cu acești jucători am ajuns pe primul loc. Evident, voi da șanse tuturor jucătorilor, sunt mulțumit de modul în care Alexandru Ioniță și Petrilă au intrat în joc în repriza secundă

Va fi tot mai greu de acum înainte. Toate echipele vor puncte, urmează meciuri importante. Ceea ce mă preocupă este să avem consistență și stabilitate în joc”, a spus Toni Conceicao, la TV Telekom Sport. 

Vezi și: CFR CLUJ - HERMANNSTADT // George Țucudean și o statistică incredibilă: penalty-ul ratat cu Hermannstadt ar fi putut consemna o premieră!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  02 Februarie 2019, 23:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close