FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Habib Habibou revine în Liga 1! Mircea Rednic îl aduce la Poli Iași

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2020 11:09

Habib Habibou (32 de ani) e la un pas să revină în Liga 1, la 12 ani după aventura la FCSB! Atacantul  este dorit de Mircea Rednic la Poli Iași.

Mircea Rednic vrea s-o întărească pe Poli Iași pentru a salva echipa de la retrogradare și pregătește un transfer surprinzător. Potrivit site-ului ziarevenimentul.ro, Habibou este atacantul pe care Mircea Rednic îl vrea la echipa sa. Atacantul din Republica centrafricană, care are și naționalitate franceză, este liber de contract de o lună, după ce și-a reziliat contractul cu Lokeren

Astfel, sunt mari șanse ca acesta să accepte oferta lui Poli Iași și să revină în Liga 1. Habibou a fost crescut la juniorii lui PSG și a mai jucat la Charleroi, Tubize, FCSB, Zulte Waregem, Leeds, Gent, Rennes, Gaziantepspor, Lens, Qatar SC, Maccabi Petah Tikva și Lokeren. 

300.000 de euroeste cota lui Habibou, potrivit transfermarkt.

 Gigi Becali l-a adus în 2008: „Cu el Steaua ajunge departe”

 În ianuarie 2008 FCSB îl împrumuta pe Habibou pentru 6 luni, dar acesta nu a impresionat. Habibou a evoluat în 8 meciuri pentru echipa roș-albastră, înscriind un gol și oferind două pase decisive. „E un jucător minunat. Cu oameni ca el voi putea ajunge departe cu Steaua”, spunea atunci Gigi Becali despre el. După 6 luni, Habibou s-a întors la Charleroi. 

+14 FOTO

În 2018, a marcat un gol nemaivăzut

 În noiembrie 2018, Habib Habibou a marcat golul victoriei lui Maccabi Petah-Tikva, la 1-0 cu Netanya, în campionatul din Israel. Apoi, a distribuit filmulețul golului pe Twitter, cu un comentariu amuzant: „Candidează la Premiul Puskas”. În minutul 87, Habibou era lângă un coleg accidentat, în careul mic advers, dar mingea nu ieșise afară. Maccabi și-a reluat ofensiva, aripa dreaptă a centrat în fața porții, și goalkeeperul a scăpat mingea pe sub el. Habibou a fugit de lângă coechipierul aflat încă la pământ și a trimis balonul în plasă. 

85 de încălcări ale Codului Rutier

În iulie 2017, Habib Habibou a avut mari necazuri cu poliția. Fostul stelist, aflat atunci la Lens, a primit o condamnare de doi ani cu suspendare și amendă de 12.000 de euro, iar bolidul pe care-l conducea, un Porsche Panamera, i-a fost confiscat! Atacantul a fost depistat în Belgia în mai 2016 fără permis, fiind a 34-a oară când se întâmplă asta în „cariera” centrafricanului! Habibou a mai fost pedepsit în 29 de cazuri pentru 85 de încălcări ale Codului Rutier și a primit interdicție de a mai conduce până în 2022.

Citește și: 

FCSB a început negocierile pentru încă un fundaș: „A făcut o ofertă pentru Andrei Chindriș! Dar nu-l dau cu mai puțin de 1,5 milioane”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
valeri.gazzaev.always.here
valeri.gazzaev.always.here  •  13 Februarie 2020, 12:39

Cred ca puteati pune in articol si reactia lui habibou in presa din belgia, care denunta in mod voalat ce s-a intamplat la meciul fcsb-gloria buzau, si diferenta de atitudine intre jucatorii echipei adverse. Unii puneau in aplicare scenariul, altii au stat drepti. Unul din cei drepti, romica bunica, a platit pt asta. Putem spune in cazul lui ca e o lume nedreapta. Romica, daca citesti acest comentariu, te salut si te respect. Demnitatea n-are pret !

doomsday2000
doomsday2000  •  13 Februarie 2020, 11:49
Postat de Ovidiu Pop pe 13 Februarie 2020, 11:38

Care "STELIST" obsedatilor?!? ATATA VREME CAT ACEST PERSONAJ DIN PIPERA A FOST IN FOTBAL EL A FOST DOAR LA fcsb, ATAT. Stiu ca vreti trafic acum din cauza MARELUI "DERBY" care nu este derby din 2003 dar mai terminati ca sunteti penibili. Steaua Bucuresti este echipa armatei si joaca on liga 4. Intrebare pentru acest individ care a scris acest PAMFLET. Daca jucatori de la fc fcsb SA Mogosoaia se numesc "STELISTI" CUM DRACU SE NUMESC JUCATORI DE LA Steaua Bucuresti?!?! Sunteti niste nerusinati vanduti.

Gogule, confunzi steliștii cu talpaniștii, acea Steaua care a făcut istorie n-a jucat niciodată mai jos de Liga I sau Divizia A, n-a retrogradat sportiv niciodată și nu a avut niciodată colege de eșalon șușanele gen FC Asalt sau Vis de București, orice entitate care își spune Steaua și evolueaza mai jos de Liga I pe maidane și coclauri e tot o șușanea

bexanu23
bexanu23  •  13 Februarie 2020, 12:23
Postat de Ovidiu Pop pe 13 Februarie 2020, 11:59

Esti prost rau, dupa logica ta de fecesebist incult jucatori echipei voastre de 2 lei se numesc becalisti iar jucatori lui dinamo se numest nogoisti. Si ce treaba Talpan cu echipa prostule. Nu el a reactvat echipa, echipa a fost reactivata de ministru MAPN, dar voi fecesebisti cu IQ de balta nu prea stiti multe. Hai mai dute si ia o carte in mana si educate ca ***. Jucatori echipei de fotbal Steaua Bucuresti se numesc stelisti iar jucatori echipei voastre se numesc fecesebisti.

Vorbești de cărți si de educație, dar tu n-ai auzit de cratimă.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează