SPORTURI  »  BASCHET  »  GERMANIA

Cum se fac bani în vremuri de coronavirus » Metoda găsită de un club: „Dai 100 de euro și o scoți la înghețată”

Majorete MBC // Sursa: Getty
Majorete MBC // Sursa: Getty

Articol de - Publicat joi, 26 martie 2020 22:19

Clubul de baschet din Germania, Mitteldeutscher BC, a pornit o campanie inedită pentru a strânge 85.000 de euro, necesari pentru supraviețuire.

Unii vând bilete virtuale. Alții, cârnații virtuali. Clubul de baschet MBC din Weißenfels, landul Sachsen-Anhalt, a găsit o altă metodă de a strânge cei 85.000 de euro de care are nevoie pentru a supraviețui în lipsa competiției. Banii ar urma să vină tot de la fani, dar nu fără a primi ceva în schimb. Palpabil!

MBC, pachete la ofertă

Pe pagina oficială de internet, MBC propune diverse pachete: o cină în compania antrenorului Silvano Poropat, pentru 500 de euro, un meci urmărit de pe banca de rezerve, în schimbul a 2.000 de euro sau salutări de la jucători pe instagram, contra 20 de euro.

Dar cea mai tentantă ofertă are legătură cu echipa de majorete a clubului. În schimbul a 100 de euro, poți să mergi cu una dintre fete la o înghețată. Aceasta din urmă, inclusă de asemenea în preț. Deocamdată, însă, cele mai vânate sunt tricourile scose în ediție limitată la câștigarea Cupei Germaniei. Deși costă 250 de euro, s-au epuizat primele. Mare trecere a avut și un grătar cu echipa, la începutul sezonului, care costă 500 de euro.

19.000de euro a adunat până acum MBC. Dacă nu strânge banii necesari într-o lună, sumele adunate vor fi returnate fanilor

Citește și alte știri din baschet:

Din Spania, doi baschetbaliști români oferă declarații sfâșietoare: „Sper din suflet ca în România să nu se ajungă la același nivel!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  27 Martie 2020, 16:25

Ce anume? Ce anume o scoti? Ce anume o scoti la inghetat...a?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează