FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM 2022

Iordănescu, despre haosul de la națională: „Am fost desființat, dar n-am făcut niciodată ca Rădoi!”

Anghel Iordănescu, 70 de ani, fostul selecționer al echipei naționale, consideră că Mirel Rădoi (40) va apela de-acum înainte la un „închizător” clasic. +24   FOTO
Anghel Iordănescu, 70 de ani, fostul selecționer al echipei naționale, consideră că Mirel Rădoi (40) va apela de-acum înainte la un „închizător” clasic.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021 17:14 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 17:23

Anghel Iordănescu, 70 de ani, fostul selecționer al echipei naționale, consideră că Mirel Rădoi (40) va apela de-acum înainte la un „închizător” clasic.

  • După eșecul din Armenia (2-3), România rămâne pe locul 4 în grupa J, cu doar 3 puncte acumulate după primele 3 jocuri în campania pentru Campionatul Mondial.

Vă spun sincer, şi eu am fost criticat, chiar desfiinţat. Că sunt defensiv, că n-am făcut una, n-am făcut alta. Într-adevăr, nu am jucat niciodată fără un recuperator în teren. Eu îi spuneam «controlor de joc». I-am reproşat cumva asta lui Mirel Rădoi, dar eu cred că acum va înţelege acest lucru şi sunt convins că va putea să îndrepte această greşeală. 

Cred în Mirel Rădoi şi am încredere în potenţialul jucătorilor noştri. Cred că putem bate Macedonia de Nord în deplasare şi Armenia acasă și să obținem astfel locul doi”, a declarat „Generalul” pentru Telekom Sport.

Anghel Iordănescu pune tunurile pe 3 „tricolori” și se pronunță în privința lui Rădoi: „Poate se vor supăra pe mine”
PRELIMINARII CM 2022
Anghel Iordănescu pune tunurile pe 3 „tricolori” și se pronunță în privința lui Rădoi: „Poate se vor supăra pe mine”

Un egal cu Armenia i-a fost fatal lui Anghel Iordănescu

În calificările pentru Mondialul din 2006, România, pe-atunci la cârma lui Anghel Iordănescu, a remizat la Erevan, 1-1. Pus la vremea respectivă în situația de a încropi o echipă alternativă în condițiile în care a avut 8 absenți importanți, „Generalul” n-a fost iertat de FRF, fiind înlocuit cu Victor Pițurcă.

+20 FOTO

Dezbatere lansată de GSP » Cine e de vină pentru situația jalnică în care se află naționala?

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Radiografia degringoladei » Gazeta vă prezintă 5 repere din scurtul mandat al lui Mirel Rădoi, în care s-au ratat două obiective, iar al treilea este în pericol

FRF, tocată în direct de două nume grele: „Să plece! Îmi pare rău că Rădoi a acceptat”

Dorinel Munteanu a luat în vizor un „tricolor”: „E un copil fără prea multă minte”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
cata23
cata23  •  02 Aprilie 2021, 18:54
Postat de calinescu_ pe 02 Aprilie 2021, 18:30

E FOARTE SIMPLU , ORICE ANTRENOR RATIONAL NU INCEPEA PRIMUL 11 FARA SORESCU FUNDAS DREAPTA SI FARA ANTON LA INCHIDERE ....!!!!! IMI AMINTESC DE RADOI LA STEAU CAND NU-I TITULARIZA PE TAMAS SI TUCUDEAN PENTRU TRECUTUL LOR DINAMOVIST , DESI ATUNCI ERAU LEGITIMATI LA STEAUA .....!!!!!

Radoi nu il baga pe Tamas ca el mai statea in oras. Anton da, chiar daca tin cu Steaua mi se pare ca este jucatorul mobil, bun defensiv, ofensiv, un lider. Sorescu, nu prea. Este mai bun ca Mogos dar eu as fi jucat cu Manea de la Cluj chiar daca acolo nu este titular. Defensiv este peste Popescu Sorescu si Mogos

bodystyle74
bodystyle74  •  02 Aprilie 2021, 18:32

In fotbalul modern rolul acelui controlor(recuperator) este preluat de toti jucatorii , fiecare in parte pe aria lui de teren. Radoi a vazut asta, nici nu este greu, numai ca noi nu avem jucatori care sa faca ambele faze. Aici este greseala lui, trebuia sa adapteze jocul la ce are. Niciodata o echipa mica nu poate juca ca o echipa mare in timp ce invers se poate.

duster4
duster4  •  02 Aprilie 2021, 18:29
Postat de dobrin pe 02 Aprilie 2021, 18:21

Bun, acum ca a aflat ce e ala inchizator, poate ii explica cineva si ca nu poti sa ataci daca n-ai mingea :))

Cumperi una, te imprumuti

Vezi toate comentariile (16)
Comentează