INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ

Ruptură totală la CFR » Șumudică a dat un ultimatum: „Ori pleacă ei, ori eu!” + Greii vestiarului nu-l mai vor! Ce au strigat în vestiar, după meci

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de - Publicat miercuri, 18 august 2021 13:20 / Actualizat miercuri, 18 august 2021 15:50

Meciul de la Belgrad, pierdut, 0-4, cu Steaua Roșie Belgrad a însemnat ruptura totală dintre antrenorul Marius Șumudică și cei mai importanți jucători ai clujenilor.

După ce la conferința de presă de după meci, Șumudică și-a criticat dur jucătorii, fără a-i nominaliza, aceștia s-au săturat de acuzele antrenorului campioanei.

Aceștia nu sunt de acord cu modul în care tehnicianul aruncă în public acuze fără să le spună mai întâi lor ce are să le reproșeze. Iar vocile lui Mario Camora, Ciprian Deac sau Ovidiu Hoban chiar au greutate nu doar în vestiar, ci și în fața șefilor.

„Nu e corect ce face! Nu așa se rezolvă problemele din jocul echipei. Într-adevăr, Șumudică e un bun motivator, părea destul de abil în relația cu vestiarul, dar ultimele sale declarații ne fac să credem altceva. Doar noi suntem vinovați, el nu poate antrena greșeli, așa spunea! 

Păi el face primul 11. El alege jucătorii. El trebuie să simtă cine e cel mai în formă, cine e cel mai pregătit să joace. Sincer, e vrăjeală multă la Șumudică și, ceea ce este cel mai important, nu are consistență ca antrenor! Pe parte fizică suntem la pământ”, au spus fotbaliștii, potrivit Fanatik.

Prima variantă după ruptura de la CFR » Antrenorul care i-ar putea lua locul lui Șumudică + ce spun șefii campioanei
CFR Cluj
Prima variantă după ruptura de la CFR » Antrenorul care i-ar putea lua locul lui Șumudică + ce spun șefii campioanei

Nici Șumudică nu mai vrea să continue cu ei

Sursele GSP susțin că Șumudică nu mai accepta sa lucreze cu cei 3 fotbaliști menționați mai sus, acesta dând și un ultimatum: „ori pleacă ei, ori eu”. Șumudică a luat foc când a aflat ce s-a întâmplat în vestiar, după meci:  jucătorii strigau: „La revedere, Șumi, la revedere!"

Porumboiu: „Edi Iordănescu e 10 clase peste Șumudică”

Fostul arbitru l-a comparat pe Șumudică cu Edi Iordănescu, fostul antrenor al lui CFR, ajuns acum la FCSB.

„Iordănescu a fost de două ori la Vaslui. Dacă va face față presiunii, va reuși. Este zece clase peste Șumudică. Eu știu să îi apreciez pentru că i-am avut pe amândoi în ogradă. E tobă de carte, știe trasee. La Vaslui el făcea totul, Șumudică era antrenor prin cartier”, a spus Porumboiu la ProX.

Conferința de presă a lui Marius Șumudică:

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Prestații dezastruoase în defensiva lui CFR Cluj! Jucătorii lui Șumudică, note rușinoase după meciul din Serbia

Marius Șumudică și-a desființat jucătorii: „Să intru eu pe teren? S-o aduc pe mama? A văzut și conducerea de ce am pierdut”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (93)
polistul68
polistul68  •  18 August 2021, 23:24
Postat de Cornel Bubau pe 18 August 2021, 22:22

Nu cu mult timp în urma, șumudică spunea despre deac că nu înțelege cum poate să alerge și să joace atât de bine. Ei, acum s-a schimbat discursul. Era de așteptat ca la un nou eșec să dea vina pe jucători. Doar înainte cu vreo 3 zile urla Rin toate ziarele cât de mare și bun antrenor e el și cum va câștiga campionatul la vreo 180 de puncte față de locul 2. Ei,șumudică, pentru aroganțele astea nu pot decât să mă bucur pentru ,,succesurile" tale și să-ți aduc aminte vorba aia care spune că gura bate rucu'. Drum bun, cale bătută!

pentru estul Europei, Sumi e antrenor bun..a dovedito la Astra, in Turcia...asta e realitatea..la CFR, se intampla ceva, clar..echipa se chinuie in campionat, iar in Europa nu poate...Dar sa fim realisti..la primul gol, Ciubotariu, nici nu stia unde e adversarul...Deac a dat o pasa simpla, gresit, si i-au prins aia pe contraatac...Camora aluneca in careu, si da sarbul cu capul din 8 m, aproape de pe picioare...nu trebuie sa termini Covercianno, sa vezi ca sarbii au fost clar mai buni...dar si greselile acestea ridica multe semne de intrebare, nu atat asupra caracterul , cat de spre valoarea jucatorilor. CFR nu a jucat chiar rau, in ciuda diferentei de valoare evidente, dar aceste greseli efectiv le-au fost fatale...Ce sa faca Sumi in cazul asta ? Ce alt fundas central avea ? Ce vina are ca Deac pierde mingea la 40 m de poarta, sau ca, Camora aluneca la faza fixa ? Singura varianta ar fi fost sa joace cu alti fotbalisti, mai buni decat cei ce au gresit...dar are altii mai buni ? Nu ma dau in vand dupa Sumi, circul lui ieftin imi displace...dar aacum chiar nu e e el principalul vinovat...

silverlining
silverlining  •  18 August 2021, 15:17

"Sper să fac și din această echipă una care să joace un fotbal plăcut. M-am săturat de lungă și pe a doua, așa cum zicea Hagi. Eu îi pregătesc ca un meditator pentru Bacalureat. Pe Șumudică îl duce bibilica. Mai opriți-vă cu criticile", a spus Marius Șumudică, dupa 3-2 cu Craiova lui Mititelu, meci la care a facut schimb de saliva cu suporterii franari.

neneafane
neneafane  •  18 August 2021, 14:29

Cipri Deac ăsta o fi având articulatiile în ghips, sau asa aleargă el..cand tu te bâtâi ca un mosneag la mijlocul terenului, mai vorbești de antrenor ? Stim ca se antrenează conștiincios, ne arată patratelele din cand in când dar ce folos toate astea cand tu alergi ca Pluto în atele.

Vezi toate comentariile (93)
Comentează