GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANCELOTTI A FOST ÎN WEEK-END LA BUCUREŞTI

Aventurierul

Articol de - Publicat marti, 01 iulie 2008 00:00

Între finala Euro şi discuţii despre transferuri, antrenorul Milanului şi-a făcut cîteva noi cunoştinţe feminine prin localurile de lux.

Carlo Ancelotti şi-a petrecut week-end-ul la Bucureşti. Vo­iajul în secret al antre­no­ru­lui lui Milan nu pare axat pe eventualul transfer al lui Lobonţ ori al altui român. Sau pe afaceri. Ita­li­a­nul de 49 de ani ar avea o iubită în România.Potrivit presei penin­su­­la­re, Ancelotti nu s-ar mai în­ţe­lege cu soţia de o perioadă de timp şi a încercat o aventură în Capitală.

Tehnicianul “rossonerilor” a ve­nit vineri, iar sîmbătă după-amiază a colindat localurile de lux, fiind vă­zut la “Casa di David” şi apoi la “Fra­­telli”, unde a dat autografe celor care l-au recunoscut.I-au ţi­nut companie agentul lui Mutu, Mas­simo Brambati, şi soţia aces­tu­ia, Catrinel Menghia. Prilej cu care top­modelul i-ar fi prezentat şi cîte­va colege de podium.

Duminică, Ancelotti şi-a con­ti­nu­at periplul. La 4 după-amiază a vi­zitat cel mai atractiv obiectiv tu­ris­tic, Casa Po­po­rului, unde s-a po­zat alături de cîţi­va fani. Iar seara a lu­at cina cu Giovanni Be­cali în He­răs­­trău, la “Trattoria Il Calcio”, unde a văzut finala Euro la o masă de zece persoane, între care am re­marcat două brunete şi o blondă.

Carlo s-a certat cu soţia?

E căsătorit cu Giuliana (foto) de 25 de ani. Au împre­u­nă o fată şi doi bă­ieţi, dintre care Davide (19 ani) s-a transferat re­cent de la Mi­lan la Borgo­ma­nero în liga a 5-a.An­celotti a cunoscut-o pe Giuliana (45 de ani) cînd aceasta era stewar­de­să la Alitalia. În ulti­me­le luni au apărut însă zvo­nuri pri­vind o des­tră­mare a cu­plu­lui, an­tre­norul fiind combinat cu mai multe vedete tv.

I-a fost propus Lobonţ?

Becali ar fi sondat în discuţiile cu An­celotti terenul pentru Lobonţ, care e monitorizat de scouterii lui Milan de aproape un an.Even­tualul transfer i-ar îndeplini o mare do­rinţă lui Loby, portarul de 30 de ani al “cîinilor” care a spus că visul său e să joace în “rossonero”. In­te­re­­sant e că Milan l-a dorit pe goal­ke­eper şi-n 1999, cînd era o spe­ran­ţă şi juca la Rapid. Dinamo e dis­pu­să să-i dea drumul pentru 3 mi­li­oa­ne de euro, iar suma nu ar fi o pro­blemă pentru Milan. Care are a­cum 3 portari: Dida (35 de ani), Ab­biati (30) şi Kalac (35).

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Superliga
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (1)
 •  01 Iulie 2008, 10:44

Grande Carletto...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează