FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Decizie la Recurs în cazul lui Mihai Voduț, jucătorul suspendat doi ani pentru pariuri

Mihai Voduț a evoluat în străinătate doar pentru Beitar Ierusalim (Israel)
Mihai Voduț a evoluat în străinătate doar pentru Beitar Ierusalim (Israel)

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2020 19:53 / Actualizat joi, 02 iulie 2020 19:59

Comsia de Recurs a respins astăzi apelul făcut de Mihai Voduț (25 de ani), fotbalistul care la finalul anului trecut primea o suspendare-record pentru fotbalul românesc din partea Comisiei de Disciplină și Etică a FRF, pe o perioadă de 2 ani.

Așadar, Voduț nu poate reveni în fotbal, după alte 213 zile în care nu a avut acest drept. Jucătorul mai are o singură cale de apel, TAS.

Soluția Comisiei de Recurs a FRF în cazul lui Mihai Voduț:

  • „Respinge recursul ca nefondat
  • Definitivă și executorie pe plan intern
  • Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare. Pronunțată astăzi, 02.07.2020, în ședință nepublică, la sediul FRF”

În urma despărțirii de Viitorul, produsă în ianuarie 2019, Voduț a ajuns în Israel, la Beitar Ierusalim, iar la începutul acestui sezon s-a întors în Liga 1, la nou-promovata Chindia Târgoviște, unde nu a rezistat decât 6 luni.

În baza art. 60, alin. din Regulamentul Disciplinar, se sancţionează pârâtul Mihai Voduţ cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru 2 ani şi obligarea la plata unei penalităţi sportive în cuantum de 300.000 de lei. Executorie în ce priveşte penalitatea sportivă şi executarea sancţiunii interzicerii oricărei activităţi legate de fotbal începând cu data pronunţării acestei hotărâri, în temeiul art. 117, alin. 2 din Regulamentul Disciplinar
- Comunicatul Comsisiei de Disciplină și Etică publicat pe 2 decembrie 2019

300.000 de euroeste cota de piață a lui Voduț în momentul de față, potrivit Transfermarkt; în iulie 2016, atacantul valora 500.000 €

Citește mai multe știri de actualitate:

Focar de coronavirus în Liga 2: Petrolul Ploiești are 5 fotbaliști infectați » Reacție din partea UTA: „Ar fi bine să fie doar o alarmă falsă”

Dinamo vrea să îl aducă înapoi pe cel mai în formă jucător din play-out, însă acesta refuză! „Trebuie să conteze și părerea mea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează