INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO KIEV

DINAMO KIEV. Tudor Băluță, ghinion după ghinion: după coronavirus, accidentare! Cât va sta pe bară

Tudor Băluță // FOTO: https://www.facebook.com/fcdynamou
Tudor Băluță // FOTO: https://www.facebook.com/fcdynamou

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 11:38 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 12:04

Tudor Băluță, mijlocașul în vârstă de 21 de ani al lui Dinamo Kiev, a suferit o fractură la al 5-lea metatarsian. Șase săptămâni cu piciorul în ghips, urmate de recuperare.

Împrumutat pe 6 octombrie de la Brighton la Dinamo Kiev, până la sfârșitul sezonului, Tudor Băluță a sperat să joace mai mult, avându-l pe Mircea Lucescu alături. Mijlocașul în vârstă de 21 de ani e însă urmărit de ghinion.

Mai întâi, „tricolorul" s-a infectat cu coronavirus. Acum, refăcut după COVID-19, s-a accidentat și va pierde minimum două luni.

Tudor Băluță, out 2 luni de la Dinamo Kiev

„Băluță s-a plâns de dureri la al cincilea metatarsian. Rezonanța magnetică a relevat o fractură de stres”, a anunțat Andrei Șmorgun, doctorul clubului ucrainean. „Timp de șase săptămâni, va purta ghips, apoi vom monitoriza dinamica reabilitării”.

În patru luni, acesta a prins în total doar nouă minute pe gazon, în trei meciuri, două în Champions League și unul în campionat. 

3 milioane de euroeste cota lui Tudor Băluță, potrivit transfermarkt.de; cu 1,5 milioane mai mică față de iunie 2019; de când mijlocașul a plecat de la Viitorul, cota e în continuă scădere

VIDEO Mircea Lucescu: „Am inventat un mod aparte de a antrena!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cu Pistolarul spre titlu! Al 7-lea gol în ultimele 7 partide pentru Luis Suarez și a 7-a victorie la rând pentru echipa lui Diego Simeone

AS anunță singura alternativă la înlocuirea lui Zinedine Zidane la Real Madrid » Este un idol „blanco”!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează